Close Close

SPACE MATTERS

Menu

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Comments

19 responses to “310111”

 1. Annalou says:

  Such a great outfit, love it!

  I featured the purple version of that bag on my blog the other day:

  http://annalouelliott.blogspot.com/2011/01/today-id-love-to-wear_25.html

  Annalou x

 2. m says:

  Frågar igen, varför skriven ingen ut att det är Jofama by Kenza? Det är ju lika viktig info som att det är just Elin Kling som står bakom “sin” kollektion för H&M?!

 3. m says:

  haha älskar den nya posen!

 4. ebba says:

  instämmer med m!!!!!!!!!!!!

 5. Columbine says:

  Jag är hemskt ledsen men jag har inte uppfattat att det är ett samarbete mellan Kenza och Jofama. Om jag hade vetat det hade jag givetvis skrivit ut det.

 6. Ellen says:

  Hejhej!

  Vad väldigt mycket snygga kläder du har! Du behöver sälja lite ! ;) Till exempel de där röda höga skorna från new look :)

  x!

 7. skoff says:

  Skinnbrallor + högklackat = +++++ ;)

 8. MICAELA says:

  varför ska hon skriva det? typiskt att kenzas små fjortisläsare ska hoppa på dig bara för att du “glömde” skriva hennes namn. Har ni tänkt på att det är lite pinsamt att bära hennes plagg? kenza läser inte ens hennes blogg – hon skrev ist att en läsare tipsade henne om det. Kenza förväntar sig att fina Columbine ska vara tacksam för länken.. bajs på henne.

 9. MICAELA says:

  jamför inte elin kling med kenza!!!!

 10. Zara says:

  Jag håller med M, och det handlar inte om jag gillar eller ogillar Kenza. Sedan att Columbine missat det är väl en småsak.

  Men man skriver väl kanske inte att man har en väska från Vuitton? Utan Louis Vuitton?
  Eller att man har ett par skor från Jacobs, utan Marc Jacobs?

  Lite samma sak, och nej, det spelar ingen roll om Kenza är designer eller inte – utan ett märke är ett märke! – Oavsett om Kissie, Kenza, Chanel eller Burberry står bakom det!
  Sedan får anti-Kenza-anhängarna säga vad de vill ;)

 11. airaM says:

  michaela – SJÄLVKLART ska man skriva vem som designat kollektionen om det är en “utomstående” som gjort den. Att jämföra med Elin Kling går alldeles utmärkt! Varför skulle man inte kunna göra det?
  Jag skulle också bli irriterad om jag designade en kollektion och bloggare och tidningar “glömde” bort att skriva med mitt namn. Och jag är inte en av Kenzas fjortisläsare.

 12. safra says:

  loves the shoes

 13. m says:

  Ingen fjortisläsare här heller, men jag råkade veta att de byxorna var Jofama by Kenza eftersom Minnah hade på sig dem i Idol också. Heller inte menat som ett påhopp utan mer som en fråga eftersom jag noterat att Kenzas namn sällan nämns både på bloggar och i tidningarnas modereportage när hennes kläder används. Därför dök ju frågan om huruvida det är skillnad på designer o designer. Som Zara o Maria skriver här nedan så är det ju inte det…

 14. m says:

  …och som Columbine själv också skriver, hade hon vetat hade hon givetvis skrivit ut det. Problem solved. :)

 15. B E X says:

  oj, trodde henness kinnbrallor skulle vara tajtare..

 16. TEZZ says:

  Columbine skulle inte ha “uppfattat” att det är ett samarbete mellan Kenza och Jofama.. BULL SHIT! Människor kan inte acceptera att “lilla” Kenza från ingenstans är populär och framgångsrik! Och om det skulle vara pinsamt att bära hennes kläder varför gör fjant Columbine det då?! Det som är mest pinsamt är att inlägget ej är ändrat än, det visar ju bara på att det finns en annan orsak bakom detta och inte att hon glömdes bort! Hur fan kan man missa det egentligen, står det inte på kläderna?! Fjortisläsare, haha GOD vad folk är svartsjuka, det är helt sjukt! Varför smutskasta på det sättet? Följt Kenzas blogg i flera år, jag är 25 år gammal, är gift och arbetar som sjuksköterska, har ett fullspäckat liv! Bara för att visa på att Kenza har alla möjliga läsare inte bara fjortisar som desperat följer hennes varje steg! Och snälla dom finns överallt! Det roliga är att genom Kenzas blogg klickade jag för första gången in på Columbines blogg, VEM ÄR HON? har aldrig hört talas om henne tidigare..

 17. E says:

  Jag håller verkligen med om att det är en självklarhet att skriva ut vem som designat kläderna, även om det är ett samarbete med ett redan etablerat märke. Man kan ju tycka att en modebloggare borde ha koll på detta? Tror knappast att en modebloggare(eller någon annan för den delen) som köpt en klänning från “Lanvin for H&M” skriver: “Klänning, H&M”, nä då ska det nog gärna skyltas med att det är ett samarbete? Ja,ja, gillar the outfit i vilket fall! ;)

 18. Columbine says:

  Herregud, vad ni blir upprörda! Många utav er kanske inte vet att jag, vid sidan av bloggen, har ett jobb som upptar, i stort sett, hela min tid. Där av har jag inte gått in och ändrat men det betyder inte att jag inte kommer att göra det.

  TEZZ: Precis som du säger; om det skulle vara pinsamt att bära Kenzas kläder, varför skulle jag göra det då? Där har du ju svaret på din fråga, förstår inte riktigt vad det var du ville få fram med det.

  Personligen så vet jag inte så mycket om Kenza mer än att hon är en framgångsrik bloggare, något jag respekterar till 100 %. Jag har alltså inget problem med Kenza, som många utav er spekulerar i och hade jag vetat om att det hade varit ett samarbete hade jag, som jag redan har påpekat, skrivit ut det när jag postade inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *