Close Close

SPACE MATTERS

Menu

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Comments

3 responses to “NEW FAVOURITE”

 1. Fanny says:

  Jag älskar också Chloé och har den varje dag! Önskar att jag hittade en annan parfym som känns lite “jag” men det är verkligen en doftdjungel där ute och inte lätt att hitta något som man trivs med.

 2. Micaela says:

  Kvinna! Måste bara säga att du är min absolut största inspiration när det gäller kläder och stil – alla tider, alla kategorier! Du gör det alltid SÅ BRA! Väntar med spänning på kollagen och ser fram emot nya fina inspirationsbilder.
  Tack och Gott Nytt År 2012!

 3. columbine says:

  Tack så hemskt mycket och gott nytt år på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *