Close Close

SPACE MATTERS

Menu

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Comments

10 responses to “WELL HELLO”

 1. Sari says:

  Gillar dem längst till höger, awesome!

 2. Åsa says:

  Byxorna till vänster hade jag nog kunnat gett min högra arm för! GALET snygga!

 3. Josefine says:

  SNÄLLA Columbine, kan inte du berätta vad en lookbook är? Varför man har det och om den ska innehålla några specifika bilder? Skulle vara GRYMT och bli så tacksam över ett svar! Fortsätt med bloggen som du gör, älskar den!!!

 4. Modesty says:

  Håller med Åsa! Dem byxorna till vänster var stunning! Påminner om nagellacket péridot från chanel :D

 5. Charlotta says:

  Love love love Theyskens’ Theory!

 6. utrolig fint. favoritten er buksa til venste.

 7. WOW!

  With love, POSE-BLOG.COM

 8. columbine says:

  Hej Josefine!

  En lookbook är en samling av en specifik designers eller modehus kollektion. Den innehåller samtliga looks (och i vissa fall även bilder på skor och accessoarer) från en kollektion. För oss som jobbar på magasin är det tacksamt då man skickar requests på särskilda plagg och refererar till dessa bilder och för inköpare fungerar det, i stort sett, som en katalog så att de kan se vad det är de vill köpa in. Till skillnad från en kampanj ska en lookbook vara till för att få se samtliga plagg på modell, även om det också är ett sätt att inspirera och förmedla tanken och känslan bakom varumärket och kollektionen.

  Hoppas du känner att du fick ett bra svar på din fråga och tack för fin komplimang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *