Close

SPACE
MATTERS

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Menu

Comments

30 Responses to “INSPO.”

 1. me says:

  Really?! Unfollow.

 2. me says:

  I mean, post like this and then the last photo of Rihanna? Thought you’re above that.

 3. vad var det där för randominlägg då?!

 4. Felicia says:

  Haha, tycker du ska köpa dig den där tishan Columbine…

 5. Lisa says:

  Like!!!

 6. columbine says:

  The last photo of Rihanna wasn’t supposed to be there, something wrong with the codes in the pic when it was published. It was another pic of Tupac. Anyway, it’s changed now so there’s no need to be upset.

  Best,
  C

 7. columbine says:

  Förstår inte riktigt frågan? I mitt jobb letar jag ständigt efter inspiration och Hiphopkulturen har alltid inspirerat mig även om jag inte har direktöversatt det till sättet jag klär mig. Så jag känner inte att det är så random.

 8. columbine says:

  Har den redan:)!

 9. Faf says:

  You should have just left this pics in your inspiration folder.

 10. cecilia says:

  Hahaha gillar att folk ska sluta följa din blogg för detta inlägg? Tycker han är en rätt klar inspiration för din stil. Jag är verkligen inte förvånad och skulle lätt kunna se dig i outfiten på andra bilden.

 11. petra says:

  I Love Tupac!!!What wrong with lovin him:)

 12. Juanduh says:

  Wow, some people take things too much seriously, whats wrong with this? I like tupac, nice post!

 13. ellis says:

  Hip Hop är en stor inspirationskälla i modevärlden streetstyle.. Tupac var grym.

 14. Bee says:

  seriously? wow:-(

 15. JULIA says:

  och exakt var är problemet i att inspireras av tupac? knas-människor. jag tycker du ska fortsätta upp precis vad du vill, och gör, columbine.

 16. Sari says:

  Förstår inte varför vissa reagerar, kanske lite otippat men det är väl det som är kul alltså med ny inspo. Och tupac var grym på sitt vis, hela han var street. Btw har du inte sett dokumentären om honom så gör det, riktigt bra!

 17. Jo says:

  Såg Thug life tshirten från American Apparel i senaste Styleby: Fett! Tänkte på Danielle Scutt ss12. Ganster med elegans, Titta in här http://mode.joeste.se/?p=13959.

 18. Ulrika says:

  Njä, känns lite krystat. Wohu…street liksom. Pösiga jeans med synlig kalsongkant och tatueringar. Känns inte som jag får någon inspiration där. Alla tycker olika men detta fick jag ingen äkta känsla av, mer som att du tyckte du måste hitta på något coolt.

 19. I’m honestly confused why this post is upsetting so many people. Who doesn’t like Tupacs music? And if you don’t why does it matter that you (or anyone else) does? lol

 20. Sophia says:

  LOVE the inspiration. Thanks sweetie for sharing :)Kram.

 21. columbine says:

  Hehe, ok. Ja, det är ju som du säger, alla tycker olika. Men ska jag vara ärlig förstår jag inte riktigt denna kritik. En utav de vanligaste frågorna jag får är var jag hittar inspiration och sanningen är att det inte bara finns en person, en sak, en stil eller en trend som inspirerar. Jag blir influerad av miljön jag befinner mig i, kultur, arkiktektur och musik och givetvis mode och trender längs vägen. Nu valde jag att dela med mig utav EN sak. Hiphoplulturen har alltid inspirerat mig även om jag inte har direktöversatt det till sättet jag klär mig, det är något som har fascinerat mig i många år. Vem är du att bestämma åt mig om känslan är “äkta” eller inte?

  Det är lite lustigt att jag kan lägga upp hur många bilder som helst på supersmala modeller i reportage som syns i världens alla tidningar utan att hälften så många reagerar men detta är krystat, otippat, weird och random?

 22. hèvi says:

  hahaha du är så grym Columbine! Keep it up

 23. Valeria says:

  Åh Columbine!! Fantastiskt!

  Fattar inte att folk bli så jäkla upprörda! Trodde att hip hop och dess frontfigurer slutat förfära folk någon gång för typ 20 år sedan. Så fel hade jag. Och rent stilmässigt! jag menar jag köper helt honom och mycket utav hiphop-stilen som en inspiration. Blinblinget, attityden, army, oversize, bandanas….

  Så jävla rätt columbine. Våga bryt den oftast vita//finkulturella-normen som finns inom modevärlden!!

  Och ni andra kan ju dra ut pinnarna ni har i röven….

 24. Faf says:

  Not commenting about his whole being and everything he represented, let’s just focus on the fashion here – I just think his style is trashy. Blings, underwear sticking out, nakedenes. And the Thug Life t-shirts.. Uhm, please no. Not what I am used to see and definitely not what I expect to see when I visit a refined blog like this, that’s all. I understand we get inspired by everything and everyone but I simply did not fancy seeing this photos. Next time I’ll keep my mouth shut, ok :)

 25. Pernilla says:

  Eow. Vita, medelklasshipsters i “thug life”-tischor är nästan så provocerande larvigt att det känns rätt! Eller?

 26. mikaela says:

  Men det är ju hurt coolt som helst att vara rik och vit och digga rap och 90-tals hip hop liXxom?!!!!?

 27. Ulrika says:

  Jag håller bla med om vad FAF skrev. Precis så menade jag också. Modemässigt är detta i mina ögon skit. Om du menar att du inspireras av hip hop kulturens musik, okej. Men för mig som följt din blogg från första början kändes detta inte som du. Jag vet att jag inte på något sätt “känner” dig, men för mig är du mer/bättre än sådana här enkla poäng som fortfarande inte känns riktigt riktigt utan som en ny bloggare skulle posta för att den ville sticka ut med något annorlunda och tufft. Jag tycker inte du behöver försvara dig, jag håller din blogg som en av de absolut bästa som finns, men hoppas verkligen inte du försöker slå knut på dig för att ge en bredare internationell publik något spektakulärt. Den vurpan har Elin redan gjort och förlorat många svenska läsare på det. All cred till henne för att hon tjänar pengar på det hon gör, men för mig är hon ingen inspiration alls längre modemässigt. Tyvärr, älskade hennes blogg i början. Jag var väl lite rädd att förlora dig också Columbine. Jag brukar bli glad av dina inlägg, men inte denna gång. För mig var TuPac ett bottennapp som modeinspiration, men så är jag ingen känd bloggare heller, så du vet nog vad du gör. Antagligen ser du något bortom kalsongkanten och tatueringarna…Fortsätt med dina dagens outfit bilder, de älskar jag fortfarande!

 28. Emma says:

  Klart som fan 2pac är inspiration. Go Columbine !

Leave a Reply