Close Close

SPACE MATTERS

Menu

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Comments

14 responses to “PARIS”

 1. MissC says:

  Jag köpte på mig det senaste numret av STYLEBY igår och kunde inte undgå att lägga märke till en sak i två av dina stylingar på sidorna 78 samt 79 (“Buckle up”). Hade jag kunnat skicka detta till dig i ett privat mail ist, hade jag naturligtvis gjort det (tycker inte om att ge negativ kritik i det offentliga rummet eftersom det inte är ämnat att “trycka till” på ngt vis!).

  Du är Sveriges mest spännande stylist i mitt tycke och jag rådiggar dig, men just på detta uppslag misslyckades du med en grej – spana in fötterna, så kanske du förstår vad jag menar. Skorna är snygga, men den stackars modellens fötter ser ut att lida av för små skor (fötterna ser inknögglade ut). Kanske ngt att tänka på vid framtida stylingar (eller att retuschera bort)? Annars: Super! :)

 2. Mia says:

  Kos deg masse i Paris vakring!

 3. Emelie says:

  Undrar bara om du har din vanliga storlek i kappan från Mango? Jag fick nämligen hem den för någon vecka sedan och absolut; jag vill att den ska vara oversize, men det kändes som en lös ballong runt överkroppen. Vågade inte chansa på att det skulle bli bättre med en storlek mindre men den ser ju ut att sitta fint på dig så nu ångrar jag mig lite :)

 4. Sofie says:

  Columbine! Du har så vakkert hår. Hva gjør du med det? har du noen tips? det ser alltid så fint ut.

  mvh

  Sofie

 5. sara says:

  oj samma väska i två färger? känns lite konstigt med tanke på att du ointe e paris hilton direkt och kan ha alla väskor i världen? hade satsat på en annan modell/märke

 6. The Kitchn Queen says:

  Åhhh! Den vesken er så utrolig vakker! Nyt Paris.

 7. bella says:

  Jag har massor av fina plagg, väskor och skor ute i auktion på tradera just nu från märken som Acne, Topshop, Zara, Monki, Weekday och Bik bok. Ta en titt och fynda! :) http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901

 8. Nydelig veske og sko! Hyggelig å hilse på deg i Paris. Celine

 9. FashionCloud says:

  Enjoy Paris!

  I have featured you in my latest trend post, just published. I hope you don’t mind me using your pic, and of course if you do I will take it down asap :)

  But I do hope you like it: http://www.thefashioncloud.com/the-trend/the-perfect-boots-for-fall/

  xx

  TFC

 10. columbine says:

  Detsamma! Mycket trevligt!

 11. columbine says:

  Nu förstår jag inte riktigt? Har inte den här väskan i någon annan färg:)?

 12. columbine says:

  No, of course not, thank you:)

 13. columbine says:

  Ja, jag är väl mitt i mellan xs och s men hatar när saker sitter för tight så då tog jag S.

 14. columbine says:

  Hej hej!

  Förstår absolut vad du menar, nu är det ju dessvärre så att man ofta bara har ett par provskor och tillgång till en endaste storlek. Sen är det inte heller så lätt att få tag på skor från utländska märken i SVerige och det gör det alltid lite svårare, man får liksom lite jobba med det man kan få tag på många ggr. Men absolut, vi hade kunnat retuscha mer, dock gillar vi inte att göra det allt för mkt.

  Ha en fin helg:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *