Close Close

SPACE MATTERS

Menu

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Comments

12 responses to “BRR, IT’S COLD IN HERE”

 1. emmi says:

  bloggande också om dom igår. Så ful-snygga!

 2. samira says:

  så du gillar och ha döda kaniner, rävra, minkar osv på dina fötter. Du är ju inte klok, hur tänker du? Förstår du hur djuren flos levande för att det ska finnas päls/päls skor? Jag förstår att du tycker om mode men tänk ett steg längre, va inte så blind.

 3. Labériane says:

  Love Céline so much and this pumps are so funny <3
  ++

 4. Sascha says:

  Även om jag tycker att Samira uttrycker sig lite hårt så håller jag med henne. Mode är vackert och skorna är snygga, men det är sjukt att någon ska behöva lida och dö för dem. Speciellt 2012 när det är smockfullt av andra alternativ. Nu vet jag inte om det är fuskpäls (hoppas) men om de är äkta så SKÄMS på Céline!

 5. Vilde says:

  Haha, love them!!!!

 6. MissC says:

  Jag hoppas att du som har dessa åsikter är (minst!) vegetarian. Annars är det dags att fundera över dubbelmoralen.

 7. Elena says:

  Och vad spelar det för roll? Sluta förminska stora frågor med onödigt tjafs.

 8. Alskar dem! Ser dessutom sa himlans skona ut, aven om de antagligen inte alls ar det…

 9. micaela says:

  Ifall pälsen är köpt från någon seriös uppfödare, dvs. i Sverige, Finland, Danmark eller något annat västerländskt land behöver djuren INTE lida. De flås INTE levande, utan efter att de fått dö en snabb och smärtfri död. Tänk på det. Tyvärr är det inte så överallt i Asien, men gör gärna något åt det när ni nu är på hugget….

 10. micaela says:

  På vilket sätt är det onödigt tjafs? Förklara gärna. Ifall djur dör för att bli mat och läder – vad är det för skillnad?

 11. krista says:

  That argument makes no sense. Mainstream meat has a meat industry in which every part of the animal is used. Cows and pigs aren’t killed for their skins – its the by product of the higher demand which is meat.From an economic standpoint, there is no waste involved and although killing anything is terrible, cattle, pigs,chickens, etc don’t nearly go through was fur farm animals do.
  To skin a rabbit first for it’s SKIN or a fox or whatever it may be is CRUEL and a WASTE.
  Educate yourself Missc, because you clearly have no two clues about this topic.

 12. Marmi says:

  Those legs and feet look a bit creepy.. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *