Close Close

SPACE MATTERS

Menu

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Comments

453 responses to “CHRISTMAS GIFT!”

 1. Jennifer D. says:

  Woot, I love it! I’m a student in biomedical engineering, which means I’ve seen enough bones for the rest of my life during Anatomy classes, but this one… I could keep looking at it forever! :)
  I’m falling in love with Swedish design and everything scandinavian more and more :)

  Jennifer
  The White Studio
  jennifer@thewhitestudio.be

 2. Anna says:

  Please puck me! This necklace gives me a massive fashion boner (yes, pun intended ;P)!

 3. Sidsel S J says:

  Let me win this beautiful necklace. It is so pretty and Will work perfectly with my simple wardrobe.. Merry christmas :-)

 4. Inez says:

  Jag vill vinna för att jag är i behov av vardagssmycken samt detta är det finaste jag skådat!

 5. Anna says:

  *pick (not puck – no pun intended there! LoL!)

 6. Sofia says:

  Jag skulle vilja ge mig själv detta i julklapp efter ett katastrofår med anorexia, blinda pappor och dödsfall. Ett fint litet armband skulle påminna mig om att allt blir bra tillslut, nästa gång det blir såhär igen (håller tummarna för att 2013 blir roligare). Tack för en inspirerande blogg.

  S.

 7. ida says:

  för att jag ska överleva vintern skulle jag behöva något benigt och guldigt om halsen. (och för att jag fyller år om 11 dagar och det vore fint att få en födelsedagspresent av självaste columbine)

 8. Gemma says:

  I happen to have the best sister in the world, I love her bones, I would like this to be from me for Christmas xx

 9. Dijana says:

  SOM jag har trånat efter det här halsbandet, så det vore ju sjukt kul att få vinna.
  God Jul!

 10. Marte says:

  Så fint! Krysser fingrene for litt vinnerlykke!

 11. Tess Hansen says:

  Letar efter ett simpelt och snyggt halsband och har länge kikat på detta från Maria Nilsdotter, dock har jag inte haft råd att lägga så mycket pengar på ett halsband så att vinna skulle ju vara perfekt!

 12. Jo says:

  Ett fantastiskt halsband som jag tror skulle sitta fint på varje tjej, så varför ska de bli mitt? Jo, för att jag gillar det som tusan och skulle bli så väldigt glad, då du är den som ger mig inspiration typ varje dag :)!

 13. Matilda says:

  Det är bara överflödigt med en motivering. Det är ju helt enkelt en ren självklarhet att jag vill ha det här halsbandet av beundransvärda Maria Nilsdotter.

 14. Elin says:

  Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann för att i våras så drabbades min mamma av bröstcaner. Så jag skulle faktiskt skänkt detta till henne i julklapp och jag vet att hon är förtjust i denna design av smycken!

  Elin Valkonen
  eliiinv@live.se

 15. Klara J. says:

  För att jag sedan jag tog studenten i juni inte har varit ledig på grund av jobb och för att varje ihop-jobbad krona går till sparkassan. Skulle kännas så lyxigt att unna sig själv något så fint. Tack för en sjukt bra blogg!

 16. San says:

  That necklace is sooo beautiful. It would look even more beautiful if I wear it with my navy knit sweater… :-)

 17. Rachelle says:

  Oh Please let me win this beautiful neckless. Ive lost my chanel neckless yesterday and im so Sad About it :( maybe this neckless can be my new friend!!! Kisses

 18. sara says:

  Hej, jag är student å halsbandet är underbart jag såg det och ville ge det till min lillasyster som drömmer om att blir ortoped ( ben doktor) ..fatta vad cool hon hade varit i det!!!
  pliiis!!

 19. Martina Persson says:

  Jag har ett litet guldhalsband som jag fick av min pojkvan sedan 8 ar tillbaka – som tidigare i host var otrogen och sedan dumpade mig. Darfor vill jag inte langre anvanda det och dessutom har det lett till hastig och DYR utflyttning fran gemensamma hemmet vilket betyder att jag inte heller har rad att kopa nagot nytt for en lang tid framöver. Detta fina dromhalsband skulle verkligen forgylla min annars forskrackliga host 2012 och vara perfekta gavan att borja ett nytt ar, och ett nytt liv med… Plus att ett benhalsband fran Maria Nilsdotter ar ju bara for snyggt!!

 20. Anete says:

  i don’t love it. i adore it!

  very beautiful and delicate! :)

 21. Victoria hagwall says:

  Åh så fin jag kunde bli med ett favorit ben runt halsen! Jag skulle tindra ikapp med julkulor o glitter och nyårs stassen vore så gott som kirrad. Vilken lycka! God jul❤gott nytt❤

 22. Mathilda says:

  Jag har trånat efter ett Maria Nilsdotter-smycke sedan jag uppmärksammade henne för första gången. Det skulle sitta riktigt fint med det där underbara halsbandet för att lysa upp en annars tråkig vardag! Sätta lite guldkant på tillvaron så att säga.. :) KRAM

 23. Emma says:

  Min motivation till varför jag skulle vilja ha halsbandet i julklapp är följande: Jag är en otroligt enkel tjej med väldigt monoton och minimalistisk klädsmak, där smycken inte jätteofta förekommer. Men när jag såg både bone- halsbandet och armbandet slog det gnistor. Jag fick den där känslan som man bara fått förklarad för sig, när nån tjejkompis blivit förälskad i en väska eller ett halsband. Det halsbandet skulle komplettera min icke existerande smyckessamling, samtidigt ge det lilla extra till alla dar med svarta jeans och vita t-shirtar. Jag är en typisk tjej som slänger och sliter med favoriter tills dom faller isär!

  Tack för trevlig inspiration & läsning dagligen!

 24. Hanna Sofia says:

  Åh, är även jag ett stort fan av Maria Nilsdotter! Här i veckan klarade jag min uppkörning (trots snöoväder) och har nu mitt efterlängtade körkort. Jag hade blivit så otroligt glad om jag vann det underbara halsbandet som en liten “grattis-till-körkortet”-present!

 25. Sara says:

  Jag har länge letat efter det perfekta guldhalsbandet och jag tror att jag har hittat det! Det finns ett problem. Jag är student och har inte råd. Jag skulle bli en lyckligare människa med detta halsband runt min hals!

 26. Stephanie Udovcic says:

  För att jag själv inte har möjligheten att köpa ett sådant halsband med min ekonomi för tillfället (student), och det skulle vara den absolut bästa julklappen att ge bort till min mamma. Finns inget för tillfället som skulle göra mig mer glad än att kunna ge bort en fin present till en ännu finare person.

 27. Anna says:

  Maria Nilsdotter gör de finaste smyckena jag vet och det här halsbandet har jag tittat på VARJE DAG sedan jag vet inte… Tyvärr har jag inte råd att köpa det. Kan komma på en miljon anledningar till varför jag skulle behöva/vilja ha/få halsbandet, men framförallt för att jag skulle bli så vansinnigt glad! Tack för en bra och inspirerande blogg!

 28. Victoria says:

  A gold plated silver necklace suitable for work, a dinner with friends or a beautiful wedding, this would definitely brighten up my outfit wherever I’m heading!

 29. Jime says:

  Because I will need a lucky charm to help me get home on time for Xmas all the way from Sthlm to BsAs!

 30. Olivia L says:

  Ett smycke från Maria Nilsdotter jag så länge önskat mig, men för dyrt för en pank tonårstjej. Därför skulle det vara underbart om jag detta “Bone necklace” få vinna, så att jag äntligen skulle få känna mig som en riktig modegudinna.

 31. Cor says:

  Small and chic pieces that make the difference in our looks! So lovely! Less is more! Pleaaaase be mine!

 32. Ulrika says:

  Har länge velat ha ett enkelt men ändå speciellt halsband. Detta skulle sätta prägel på vilken outfit som helst. helt perfekt, helt enkelt.

 33. Emma says:

  Jag skulle liksom du använda smycket varje dag! Det har en perfekt blandning av sött och salt och det känns unikt. Det vore en ära att få vinna det!

  Emma, emma.persson1988@hotmail.com

 34. Aggeliki says:

  If this is not the sweetest necklace,what is? :) thanx for one more great giveaway!

 35. flavia serrao says:

  I wish to win this necklace because it has my kind of aesthetic, understated but impressive, like all jewelry should be. It has a nice and bold design and it’s super versatile like it can be worn to an event with a classic dress or to uni with a simple outfit or going out with edgy clother. Everywhere with everything!

 36. Isabella R says:

  Hej! Jag tycker att Maria Nilsdotter gör jättevackra smycken och har velat ha antingen detta eller bangbang-halsbandet. Tyvärr är det inte riktigt min prisklass så jag håller alla tummar jag har att jag ska få vinna och bära detta kring min hals.

  Med vänlig hälsning,
  Isabella (Isabella.roovete@hotmail.com)

 37. Cajsa says:

  Jag vill så gärna vinna detta halsband som jag suktat efter så länge nu…! Det skulle passa så jädra bra på mig!

 38. Sara says:

  Now that i find it can i keep it?Ill be your sweetes child, ill quit all the lieing and deciving.

 39. Maja says:

  Vill så gärna vinna detta halsband av flera anledningar, men främst för att jag aldrig aldrig aldrig har råd att köpa fina saker till mig själv. Jag har endast råd att köpa det jag behöver, och som modeintresserad är det väldigt begränsande. (Och såklart för att Maria Nilsdotter är fantastisk!)
  *hoppashoppas*

 40. Beatrice says:

  Vintern kan kännas isig och benkall, men med detta ben så värmer det mot mitt hjärta och jag kan hålla ut till varmare dagar!

 41. caroline says:

  Such a perfect gift for Christmas, it’s beautiful ! It would so nicely match my Corpus Christi rings and make my little black dress very special. Thanks for this great giveaway !

 42. Sofie says:

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta halsband för att ge till: mig själv. En uppmuntrande julklapp för att klara sista terminen på universitetet, som student är inte sånna fina halsband möjligt att lägga pengar på desvärre. Mode behöver inte vara dyrt, men ibland vore det kul om man iaf hade möjligheten att låta det vara just dyrt haha.
  God jul Columbine!

 43. Gabi says:

  Jag har haft det sämsta året i mitt liv. Jag har blivit dumpad av en vän som jag känt hela livet, blivit av med jobbet och min morfar har blivit riktigt sjuk och dålig på kort tid. Så för mig skulle smycket betyda ett lyckoben och representera ett nytt, bättre år. Och en julklapp till mig själv, eftersom jag inte har råd att unna mig själv eller någon annan speciellt många julklappar detta år.
  Kram och tack för en alltid lika inspirerande blogg!

 44. Sue says:

  I seriously have been looking for a simple yet beautiful statement piece for everyday wear. I’ve been searching for MONTHS and there it is, sitting pretty on your blog. Thank you, your blog never disappoints! I really hope I win this necklace so I can wear it to school, to work, at home, on dates, etc. :)

 45. Verpillon Clara says:

  This is such a beautiful necklace !
  I love so much all the gold plated necklace for everyday outfit, so so pretty !
  This one will be such a perfect christmas gift.

 46. Sam says:

  Absolutely love her jewelry! I personally always feel so naked around my neck, but this would totally fix it. I’d wear it everyday!

 47. Anita says:

  har dregglat länge efter just det här smycket. hade varit en fin födelsedagspresent på efterskott. fyllde nämligen 25 i onsdags :)

 48. Busra says:

  Love this so much! Thanks for the lovely giveaway and wish you merry christmas in advance:)

 49. Wariya says:

  What a nice piece of necklace!

 50. josefine says:

  2012 har varit som en berg och dalbana. Vissa dagar har jag aldrig haft ett bättre liv och andra dagar det motsatta. Skulle kunna nämna massor av anledningar till varför det här halsbandet borde bli mitt. Men allra helst vill jag ha det för att det är ett snyggt halsband. Ett ganska enkelt med en twist, stilmässigt passar det mig perfekt och skulle gärna få pryda min hals. Kram

 51. maria larsson says:

  Jag älskar Marias smycken och det hade varit den bästa julklappen att få en av hennes vackra halsband…hoppashoppashoppas!!

 52. marie_eva says:

  i love this so much. it would be a perfect christmas gift to me!!! :) <3

 53. Maria Pettersson says:

  Ett halsband från Maria Nilsdotter
  Det gör mig garanterat hotter
  Med detta ben runt min hals
  Blir den grå vardagen en glammig vals

 54. Sandra says:

  Det vore ju en ren och skär dröm att få bära detta! Julklapparna är inhandlade vilket innebär att kontot är tomt, med andra ord skulle det vara perfekt att vinna detta fantastiska.

 55. Anna says:

  Därför att jag har namnsdag idag!

 56. Isabell says:

  Hey Columbine , i am searching for the perfect Little gold necklace with that kind of twist now for a very long time and I think this could be the one because it is really unique. So I would love to receive this One.
  xx isabell :)

 57. IDA d says:

  Hej, jeg har længe ledt efter en smuk, enkel hverdagskæde, med den helt rette længde. Det er overraskende svært, men den du viser her er absolut et rigtigt, rigtigt godt bud, og jeg er sikker på, at den vil være at finde rundt om min hals uafbrudt, hvis je bliver den heldige vinder. Jeg krydset mine fingre og kigger imellemtiden på den fine hjemmeside!
  Glædelig december til alle.

 58. Joanna says:

  Åh kära Columbine!jag skulle bli överlycklig över en så fin gåva,jag är student som denna månad får mitt livs sista CSN men har en termin kvar så hela våren kommer det vara svårt att unna sig något vackert!❤

 59. Lisa says:

  Åhh så fint det är!! Vill vinna för att jag kämpat stenhårt en längre tid med att plugga. Börjar dock närma sig slutet, vilket motiverar en fin belöning som detta skulle kunna bli;-)

 60. Evelina says:

  Jag har aldrig någonsin haft på mig ett halsband offentligt. Har nog aldrig hittat ett jag verkligen tyckt om. Tror att jag har hittat det perfekta nu.

 61. Clara says:

  Jag har jobbat fredag, lördag OCH söndag. Ligger nu som en dödstrött kokt grillkorv i sängen med datorn på magen och pluggar inför ett prov imorgon (japp, SNYFT).

  Nämen alltså: Snällasnälla kan jag få halsbandet, det är så fantastiskt fint att det skulle göra mig riktigt jäkla skitglad även om jag haft ett helt sommarlov framför mig och legat i en solstol på hawaii.
  KRAM

 62. Anna says:

  I beleive that this necklace will bring good luck next year whoever wins it :)

 63. Maria says:

  Åh..älskar. Skulle vilja ha något personligt och vackert men ändå enkelt halsband precis som detta,och bära varje dag (precis som dig) som får en att tänka fina tankar varje gång man kollar på det.Vardagslyx helt enkelt.En helt perfekt julklapp!
  Tack för en fin blogg och god jul.
  Mvh
  Maria

 64. Julia says:

  åh, jag skulle bli jätteglad om jag vann! hennes smycken är så fina, än så länge har jag bara beundrat hennes halsband runt andras halsar än om min egen. det skulle vara en fantastisk julklapp! hoppas du får en fin jul columbine!

 65. Lisa says:

  Jag skulle vilja vinna detta halsband för det påminner om min älskade, saknade morfar. Han hade ett liknande och sa alltid att det var viktigt att ta vara på benen i kroppen, att alltid dricka ett glas mjölk per dag. Han sa det med lite ironi men ändå allvarligt. Han var bonde och världens finaste morfar. Han blev dessutom 96 år. Han är otroligt saknad och det vore en ära att bära detta halsband för att påminnas om min fina fina morfar och för att känna att han alltid finns där även om han inte är närvarande helt fysiskt.

 66. Linda says:

  Skulle vilja vinna detta halsband så jag kan ge det till min bästa vän på 20 årsdagen. Med en studentplånbok är det inte lätt att skämma bort varann! Hon skulle dö, vi har stått inne på NK och dreglat över Maria Nilsdotters fantastiska skapelser flertalet gånger! xx

 67. Fanny Hammarlund says:

  Det snyggaste jag vet är när man skymtar ett stilrent halsband som ligger över nyckelbenen. Detta vill jag ska pryda min hals och över mina nyckelben! Din stil är perfekt förresten, kram

 68. Maria Morri says:

  So beautiful, I have been craving for Maria Nilsdotter’s creations forever! This would be the perfect little golden thing to light up my Christmas :)

  maria.morri ( a ) heijastuspinta.fi

 69. Frida Byström says:

  Sitter i min lilla lägenhet i Paris just nu och har snart avklarat mitt första halvår på univeristet och det skulle kännas så fint att kunna fira mig själv lite med detta ursnygga halsband! Tack :)

 70. Vibeke says:

  Å, dette smykket er helt herlig! Det passer helt perfekt til min enkle gardrobe bestående nesten bare av jeans og t-skjorter, hehe! God jul, Columbine!

 71. Martina Classon says:

  Som student är det inte alltid helt enkelt att kunna unna sig guldkorn (bokstavligen) som dessa. Jag har länge varit på jakt men aldrig haft tillräckligt stor plånbok för att kunna slå till. Kanske är detta min chans…

 72. Caroline says:

  Har velat ha detta halsband (eller armbandet för den delen) sedan Skande bloggade och visade upp sitt. Definitionen av ett perfekt halsband, det är helt magiskt. Skulle bli dödsglad om jag kunde få ett.

 73. Christine says:

  That necklace is absolutely amazing!
  I love how jewelry, always will make basic outfits or style be much more personal and interesting.

 74. Jenny says:

  Detta halsband skriker JENNY & jag älskar skrämmande vackra saker som just det här halsbandet är, skrämmande vackert.

 75. Johanna says:

  Jag har följt din blogg i flera år nu och läser den varje dag. Att få vinna och bära ett unikt smycke som just du valt ut vore drömmen! Du är en av mina absolut största förebilder :)

 76. Emma says:

  Duuuh! Vem vill inte ha ett litet extra fashionabelt ben på kroppen..? Jag vill :)))

 77. Erica says:

  Efter många års hårt arbete har jag i år tagit psykologexamen och lyckats få anställning i psykiatrin. Jag är så glad och stolt över att få arbeta med människor på det här sättet och ett smycke skulle symbolisera den stoltheten på ett fint sätt, också när arbetet blir svårt och tungt.

 78. nasrin says:

  Jag skulle faktiskt vilja ge den till min bästa vän som fyller år snart och som precis har fått en bebis. Hon har haft det så jobbigt senaste året (pappan till bebisen lämnade dem). Jag skulle bli så lycklig av att kunna ge henne något så fint som det här halsbandet för att få se henne le en liten stund.

 79. Olivia says:

  Hey!!!

  SIMPLY LOVE THIS NECKLACE! dont usually participate in giveaways but this time ill definitely make an exception :)

  Cheers from France,

  Olivia

 80. josefin says:

  Jag har haft ett väldigt tufft år då min familj delat sig i bitar.skilsmässa. Det har tagit väldigt hårt på mig som person, vissa dagar är värre än andra. Min syster har varit ett väldigt stort stöd för mig och därför vill jag nu ge något tillbaka. som tack. Då min syster är väldigt mode intresserad och älskar att bära smycken hade denna gåva till henne varit helt underbar. Halsbadet symbolisera mig, hängandes runt sin hals. Nära sitt hjärta. Förevigt.

 81. kristin says:

  the early bird gets the bone:) merry xmas columbine! xo kristin

 82. Cornelia Backteman says:

  Tänker inte ha något Pity-party och säga att massa hemskt har hänt och jag förtjänar det där halsbandet. Men jävlar vad fint det är och det skulle vara otroligt roligt att vinna just för att det inte är någon stor chans att jag faktiskt skulle vinna. May the odds be ever in my favour!! Puss

 83. hannah says:

  love this, fits great with every other thing i own. happy christmas!

 84. Lana says:

  Hi I’m one of your follower for a while now from Georgia U.S.A

  Trying my luck it is simply stunning!!!

 85. Gina says:

  Oh, I would love it because..I checked this necklace out already 2-3 years ago but sadly realized I can’t afford it. I just came out of a difficult period in my life, and since bones are said to represent our barest, truest self, I thought that having it close to my heart would remind me of enjoying simple things in life and be true to myself. In the end we are just flesh and bones, no superheroes. 

 86. sofia says:

  För jag bara älskar GULD!

 87. Ann Kathrin Kubitz says:

  This is such a lovely giveaway, please choose me because my neck was made for this! greetings from germany :) annka

 88. evelien says:

  would be a beautiful souvenir for my erasmus year in scandinavia (aarhus school of architecture/denmark) that goes with the discovering from an inspiring blogster! love, evelien

 89. Majja says:

  Jag tror att vi alla behöver något som lyfter vår vardag och
  får oss att känns oss vackra! Ovasett väder, hälsa eller humör.
  För vissa är det en väska, ett par skor, ett fint läppstift eller en fin rock. Det spelar ingen roll var du har på dig till övrigt, för du har just den/det!
  Halsbandet är det för mig.

 90. Gina says:

  I checked this necklace out already 2-3 years ago but sadly realized I can’t afford it. and since bones are said to represent our barest, truest self, I thought that having it close to my heart would remind me of enjoying simple things in life and be true to myself. In the end we are just flesh and bones, no superheroes. 

 91. Tegan says:

  Xmas Fashion Boner!! (eh?! eh?!) Pick Me, Pick Me!! xx

 92. Lotta says:

  Jag är alltid så jäkla stressad och sen
  kanske kan det funka om jag hade ett läckert ben
  ett ben som gör även den tristaste outfit het
  även om all pepparkaksdeg gjort en lite lagom fet
  Nä det skulle göra vardagen lite härlig o kul
  Collan, du vet det, skulle göra min jul!

 93. Helena says:

  Woah! Amazing! This is not only the perfect everyday necklace to wear with a simple tee or in this time of the year with a big black knitted sweater, but it would look perfect with my little black dress for the holidays :) This would be a wonderful Christmas present, so please please please.. Haha!

  Ieie I have my finger’s crossed over here in Holland!

  Helena
  Helena.lei@planet.nl

  Ps: keep up the good work! Love your blog ;)

 94. Sofia says:

  Sofia Palm
  palmsofia@live.se

  För att jag, precis som du, älskar Maria Nilsdotters smycken. De är som små konstverk!

  (..och skulle jag vinna den kan jag ärligt säga att jag inte kommer att ge bort den i julklapp, no way!)

 95. Nanna says:

  Aww, it’s lovely!
  Columbine; You are my favorite blogger – Not a single day goes by, whiteout checking out your blog :)

  KEEP ON – YOU’RE DOING GREAT!

  Merry X-mas

 96. Josefine says:

  Jag älskar Maria Nilsdotters smycken, och just detta halsband är min favorit! Det är så enkelt men ändå så mycket, jag är svag för enkla guld smycken. Men det är alldeles för dyrt för mig.

  Tack för att du ger mig grym vardagsinspiration! God jul :)

 97. Signe Rahbek says:

  Hi Columbine

  So my reason to win this beauty is a bit more personal.
  I LOVE CHRISTMAS, so when I had a change to get time of work for the entire christmas I was ecstatic, because when we, my family and myself, could spend chistmas in my parents little cottage in wonderfull Sweden.
  But then last month we found out that my boyfriend has a failure to his heart, so they quickly found out that he needs emergency heartsurgery, so he is going to get surgury next thursday.
  So our christmas didnt quite turn out as we though it would, so christmas in Sweden will have to wait to another year. But it really good they found the failure and that they are taking care of it so quickly, but its a little hard I must say.
  Good thing I got time of work this christmas so I can stay home and take care of him.

  So why should I win this gorgeous necklace? I need some christmaslight in my life right now … And to win it by one of my favorite bloggers would make it even more special.

  Have a merry christmas

  Regards 
  Signe / Denmark

 98. Pernilla Berglund Stenqvist says:

  Hej Columbine!
  Jag ska vinna eftersom ett halsband från Maria nilsdotter stått högst upp på min önskelista hur länge som helst. Har aldrig vunnit något i hela mitt liv så det vore perfekt att detta halsband skulle bli en första vinst. Troligtvis kommer det sitta runt min hals tills jag själv är ett benrangel, ett benrangel med guldkant ;).

  GOD JUl & GOTT NYTT ÅR! Tack för den bästa bloggen!

 99. Signe Rahbek says:

  Ps: I love your Nilsdotter bangbang necklace :)

 100. Natali says:

  I think an ass kicking golden bone necklace belongs to an ass kicking hard working student – and yes, I’m that ass kicking hard working student! Merry xmas!

 101. lef says:

  Its really nice. x

 102. Elin says:

  Tog tåget upp till Åre för vintersäsong, hamnade på just det tåget som lyckades spåra ur på vägen upp. När jag sju timmar försenad äntligen kommer till min blivande lägenhet för de kommande fem månaderna upptäcker jag att jag glömt hela min fina smyckessamlig hemma.. Ett ben runt halsen skulle kompensera de andra smyckena och samidigt påminna mig om att mina ben klarade sig i kraschen och att jag nu ska ta det lugnt i backen så de klarar sig där också. Kram!

 103. Nina vsn den Berg says:

  YippiiiiiYaaaaYooooohoooo! That necklace would make my day to the max. My day? Wait. My month! Month? My christmas!!! A christmas-gift from Sweden. Yippiiiiiii!!!!
  XOXO from Amsterdam

 104. lef says:

  Its really nice.have a lovely christmas!xx

 105. I have been inspirered by Nilsdotters work for so long now, but i’m a student, and therefore is all of her jewelry out of my budget! It would mean the world to me, if I this amazing necklace could be mine!!

 106. Julia says:

  Ett julrim jag nu skriver,
  till en julklapp värd alla superlativer.
  Ben, guld, hyska och hake – alldeles unikt i sitt slag,
  jo tack, detta vill jag bära varje dag.
  Låt mig nu hoppas, tro och be,
  att jag vinner detta fabulösa collier!

 107. Cassandra says:

  love this necklace!! pick me! i have been looking for a nice minimalistic everyday necklace for awhile now and this one is perfect!!

 108. Marie Joost says:

  I love her world! I Would love to own This piece

 109. LUDVIG says:

  Jag har världens mest fantastiska flickvän som förgyller varenda sekund av mitt liv! Vi har hållt ihop i fyra år och är nyblivna sambos. Ända från början har jag vetat att hon är den rätta. Att hon är den jag vill spendera mitt liv med. Att hon är den jag en dag vill ska bli mor till mina barn. Jag är så fruktansvärt stolt över att få vara hennes pojkvän och jag skulle så gärna visa min uppskattning genom att få ge henne det här fantastiska halsbandet i julklapp. Inget går upp mot att göra henne lycklig!

  Ludvig

 110. Anna says:

  Snart händer det något alldeles speciellt; jag och min pojkvän ska fira jul ihop för första gången. Med hans familj dessutom. STOORT! Och jag tror att något såhär fint om halsen skulle ge mig det där extra lilla lugnet. Det där lugnet som kommer av att man klätt sig i det bästa man har!

 111. Therese says:

  Jag skulle gärna vilja vinna detta halsband eftersom jag klarade min allra första tenta häromdagen och jag som trodde stenhårt på att jag inte skulle klara det men det gjorde jag!! Detta fina halsband skulle bli en fin kämpa-på-högskolan maskot som jag skulle ha på mig varje dag :) Tack för en fin blogg och God Jul!

 112. Sofia L says:

  Oh no, I think my comment disappeared.
  Anyways, what I was saying was how I love jewelry, but basically always end up buying cheap blingy necklaces that I wear once and then forget about because I never seem to find the perfect one, the one that is just… me. And how much I am in need of the perfect everyday necklace that is just so unique in its simplicity. This one is beautiful, and so perfect! I promise to wear it every day if I win :)

 113. Teresa says:

  Jag skulle vilja vinna det här halsbandet så att jag kan ge det till min mamma som uppskattning. Oavsett om det har rört sig om dödsfall i familjen, sjukdom eller andra motgångar har hon alltid bitit ihop som en riktig lejoninna till mor. Hon föddes i en diktatur, men nu, 53 år senare är hon den mest självständiga kvinna jag känner. Benhård är vad hon är, och vad kunde inte klä henne bättre än detta?

 114. Marie says:

  Åååh superfint, jag vill vinna för att jag älskar Maria Nilsdotters smycken, men hat inte unnat mig ett än då jag är arbetslös.

 115. Ingrid says:

  It’s stunning! I just moved to Sydney for work for a year (great), but sadly there’ll be no snow this christmas or family&friends nearby. And I forgot to pack my jewelry… Well, you see where I’m going with this ;-) Happy christmas! x

 116. Line Andersen says:

  Pretty! I’m in the middle of my final exams, so I need something to cheer me up.

  – Line

 117. Anna says:

  Me, please! … Pretty please?

 118. Tracy Alm says:

  Jag har länge önskat mig ett smycke som jag kan använda varje dag och känna mig fin i, och det här halsbandet är ren perfektion!

 119. Caroline says:

  Jeg elsker smykkene hennes! Hadde blitt veldig glad hvis jeg vant denne :-)

 120. Nilla says:

  Wow!!!

 121. Gabriela says:

  I would love the necklace because it is my kind of fashion statement: simple, with a playful touch :)

  Thanks, Columbine, have great xmas holidays!

 122. Jen says:

  Would love to wear this sweet piece! Thanks for the giveaway and happy holidays!

 123. katarina says:

  Julafton närmar sig, alla i släkten kommer samlas hos oss i Stockholm. Alla utom min syster, hon hade inga möjligheter att ta sig från sin stad i landet hit, p.g.a jobb, vilket såklart inte skiner gott hos någon :( Därför skulle det vara så satans roligt om jag kunde få skicka denna fina julklapp till henne. Vet att hon skulle uppskatta det enormt mycket. Inte för att det skulle gottgöra att fira julafton ensam men i alla fall pigga upp i mörkret.

 124. Ice says:

  I shall be the winner! =P

 125. Caroline says:

  Så himla fint. Jag skulle skicka det i julklapp till min fina syster, vi firar jul ca 1400 mil ifrån varandra i år igen.

 126. Enya says:

  The perfect barely-there jewellery to sit against sun-kissed skin and bikini in the Southern Hemisphere! Plus, who wouldn’t want to look (a little bit more) like you! Love from New Zealand xx

 127. eleonor says:

  Snälla välj mig, 2012 har varit ett fruktansvärt år jag har blivit varslad från jobbet. Och går igenom en jobbigt separation från den jag älskar ett halsband skulle inte förändra detta men göra mig mycket glad:) Stor kram ellis

 128. Angelica says:

  Sitter i Kanada på utbytestermin och kan inte tänka mig något finare att överraska min underbara mamma med!

 129. Dear Columbine,
  I love your blog.
  In Canada, all we can live in in sweaters and giant jackets this time of year, so your sweater and giant jackets are an always source of inspiration.
  Best best best,
  Laura

 130. This necklace is really great- it plays on the bone/skull trend but instead of being juvenile it has more of a serene and refined touch to it- perfect blend of feminine and unique! I’d really love to win this piece!
  From Bohemia with love,
  Lucy Michelle

 131. Wency says:

  ME ME ME ME ME PLEASE! this gold necklace will not only highlight my collarbone but also add a much needed twist to my work wardrobe.

  Happy Holidays!!

 132. Maria Laura says:

  So beautiful!! The perfect accessory for the holidays!!

 133. Marina M. says:

  Hey, I’m Marina from Buenos Aires (yeah, kind of far away). The necklace is beautiful and it would be the best christmas present ever!!! Anyways, I never win this kind of things. Best of luck to everyone and merry christmas! Love your blog!

 134. Aurora says:

  Åh vad glad jag skulle bli! I min familj ger vi presenter i form av upplevelser vilket är fantastiskt. Men ibland kan man sakna ett litet paket. Häsning från en svensk i norge.

  aurora.himpel@gmail.com

 135. Sofia says:

  Hej Columbine! Jag är en tjej på 19 år som tog studenten nu i våras, jag brinner lite extra för vackra ting. Jag spenderar sen i höstas mina dagar på ICA för att spara ihop pengar inför kommande studieår och känner att detta halsband skulle lysa upp, min annars väldigt, o-fashionabla vardag. ;-) Skulle bli ruskigt glad om jag vann detta halsband!

  (ps. fortsätt att driva Sveriges, i särklass, mest inspirerande modeblogg, you rock!)

 136. Niclas Grünewald says:

  Tja! Jag är en kille på snart 20 år som skulle vilja vinna detta halsband åt min tjej, hon skulle bli bokstavligen TOKIG och överlycklig om detta hängde runt hennes hals (hon har dreglat efter “det perfekta guldhalsbandet som passar till allt men som har det lilla extra” och som pojkvän är det inte lätt att förstå vad det där “lilla extra” är så om jag vann detta halsband skulle du göra min jul 100 ggr lättare och även min tjej oerhört glad ;-)

  god jul och gott nytt år!

 137. Aubrey says:

  So pretty! I love the simplicity of it.

  Aubrey
  brickzin[dot]aub@gmail.com

 138. Itzel R says:

  Hi,

  I truly am a fan of your style. I would really like to win this necklace because:

  a) It would make my Christmas
  b) My birthday is coming up in less than 2 weeks and I only get to be 24 for one day before the world ends… and I need to look my best obviously haha.
  c) I love it and I think it would really suit me :)

  x

 139. Michelle says:

  Love!!!

 140. Michelle says:

  Love!

 141. Sandra says:

  Hej! Vill börja med att skriva att du är sjukt inspirerande :)
  Att vinna smycket skulle betyda mycket för mig. Som ett minne (att det inte är omöjligt att ha tur ibland) hösten har inneburit allt annat än tur känns det som. Sen har jag länge suktat efter många av Marias smycken. Så nu hoppas jag på turen :)

 142. cath514 says:

  Cath, cath514@hotmail.com
  Maybe this will replace/compensate my almost nonexistent collar bones ;((

 143. Angie O says:

  What an awesome necklace! I love your finds. I’ve been looking for a good everyday necklace – something that I can wear with anything and everything, yet not something too boring. Thanks!

 144. Rikard says:

  Vill vinna denna för att ge till min kära sambo i julklapp. Hon älskar Maria Nilsdotters smycken så det vore den ultimata julklappen till henne.

 145. Ebb says:

  Please please please! I love Maria Nilsdotter since day one! Please let me have this here in Germany, since I am such a fan of swedish talents!

 146. sekyiwa w. says:

  i love love love that necklace. and sticks and stones won’t break those bones! x

 147. Mickey says:

  I love cool necklace I hope I can win a Merry Christmas

 148. Annika says:

  Jag skulle vilja ha det där fina halsbandet eftersom det skulle vara pricken över i:et till i princip alla outfits! Maria Nilsdotter är ju bara fantastisk!

 149. Sofie says:

  Jag skulle vilja vinna så jag kan ge bort smycket till min kära syster. Vi har sagt att vi inte ska byta julklappar men det vore så kul att överraska henne med något ändå. God jul Columbine!

 150. yuko says:

  this born necklace is so cute and unique. I love it!! I have never seen like this in Japan!

 151. Lotta F says:

  Detta halsband är precis vad jag har letat efter så länge! Och det skulle kännas fint som plåster på såren efter att min sambo tvättade sönder en av mina favorittröjor igår… Han kunde inte alls förstå mina tårar, men jag tror att du förstår! Haha

 152. Nadine Hansson says:

  So priiiity! Vi har åbenbart besluttet at ikke give hindanden julegaver i år…Buhuu. :-) Så lækkert hvis smuklingen af et smykke ramte min postkasse. ;-) Glædelig jul fra København!

 153. Sofia says:

  Det skulle passa perfekt på nyårsfesten.

 154. Sara says:

  Hey! I usually don’t have the confidence to participate in any contests – but whata heck! As cheesy as it might sounds, I am celebrating my first swedish xmas w my fiance and his family – and this piece of outstanding necklace would make my lovely, hard-working mother in law go bananaz! Love Sara

 155. Kaisa says:

  I’ve been looking for a necklace like this: not too big, not too small, golden, simple. Fingers crossed. xx

 156. Laura says:

  Som en student med hyra på 6000 kr och 1000 kr kvar i månaden att leva på skulle det vara underbart att få en liten julklapp i form av ett superfint halsband :)

 157. Christine Oredsson says:

  Eftersom jag älskar allt som Maria Nilsdotter gör, men aldrig haft råd…

 158. Cat says:

  Would love to win this, I don’t own any jewellery really and am trying to get into it. I think this would be a great first step! Love the blog, and have a happy Christmas. x

 159. Josefin Viklund says:

  Jag ska vara ifrån min älskade i fyra månader och är på jakt efter något att hålla hårt i när saknaden blir som störst. Halsbandet skulle vara den perfekta symbolen för vår kärlek; lite tuggmotstånd, ibland skällande men trofast & framförallt är han min bästa vän.

 160. Anna says:

  Hej! Fantastiskt halsband!! Sånt skulle man ha! ;) God jul!

 161. Molly says:

  This necklace would – if i were the lucky winner – become a symbol and a reminder of something very important that I discovered in 2012: that no one has more authority over me than I do myself. I have learned to only do things for my own sake and not for everyone else’s. It has taken me a loooong time to get here, so I think I deserve a little token for all my hard work. :)
  Molly – Denmark

  Ps: thank you for an absolutely wonderful blog

 162. Blanca says:

  Hi Columbine!
  This piece is really beautiful, I’m not the luckiest girl in the world when speaking about contests, but I would like to try luck this time ♥

 163. Thea says:

  Omg, this necklace is perfect. I would love to win this, and get a little bit of christmas joy in these cold winterdays. Really, its just what Ive been looking for!!

 164. Julia says:

  Åh jag har gått och dagdrömt om ett sådant halsband i veckor nu. För dyrt för nybliven mamma som lägger alla pengar på bebeis prylar nu. Efter min 27 timmars förlossning känner jag mig ganska värd det. ;)

 165. Sofie says:

  Gud i himmelen så fint! Skulle bli världens gladaste om jag vann. Som student har man tyvärr inte råd med att köpa fina saker till sig själv, så därför skulle det bli en perfekt julklapp.
  God Jul

 166. Nina says:

  Skulle verkligen behöva nåt uppiggande nu, efter den katastrofala sommaren och nu kallt och snöigt. Ett snyggt halsband piggar ju upp ett trött och grådaskigt vinteransikte!

 167. Elisabeth Isaksen says:

  Her kommer en julehilsen fra en norsk tilhenger!:) God jul og godt nyttår, Frøken Smille,, håper jeg vinner ;).

 168. elvi says:

  Würde mich sehr über dieses Geschenk freuen!
  Elvi

 169. Lucie says:

  Oh yeah I want to win! I’ll offer it to my mum (no actually I’ll keep it for myself :D)

 170. It’s really cool! I’m not that good at wearing jewelry, it needs to be special in some way. And this one is! Could really help me get into good jewelry habits :)

 171. Marilena says:

  This is the perfect necklace to elevate even the most “boring” outfit. I would love to wear it with my little black dress, burgundy tights and black booties.
  xoxo
  Marilena, marilena_nikou@yahoo.gr

 172. marlene says:

  it would be really nice if this beautiful necklace would be the first thing for me to ever win :) fingers crossed

 173. Marisol says:

  Me gustaría ganarlo porque….es el collar de mis sueños!!!

 174. Charlotte says:

  A thing of beauty is a joy forever; this would be the perfect reminder. Not to mention a great accessory to my pregnant belly;)
  xo

 175. Malin Johansson says:

  Mjnska köphets jag vill göra
  Så nu ska ni får höra:
  Genom att få ett tidlöst halsband
  Som ser ut som ben eller tand
  Är man modern år efter år
  Och gamla outfits ny lyster får

 176. michelle says:

  Love this necklace!! I hope I win, it would be a great pick me up after a bad year.

 177. Pleeeeeeeeeeease dear Santa Columbine send me this oh-so-incredibly-beautiful-necklace!!!! It’s amaaaaaazing, love it, love it, love it to death!!! Hope I can win the comment contest :s

  Lots of love and Merry Xmas from Barcelona (Spain)
  Besos y abrazos!!
  xxx

 178. Moa says:

  Att få vinna detta underbara och stilrena halsband vore ett perfekt avslut på detta år! Vet exakt hur jag ska bära detta på finaste sätt ;)

 179. Amanda L says:

  Oh wow! I’m so glad I started following your blog because otherwise, I wouldn’t have discovered this awesome Swedish jewelry brand!

  My motivation why I should win this cool necklace is because I never treat myself anything and I promised last year as a resolution that I’d start taking care of myself and let me deserve something nice, too, from time to time!

  Lovely! amandaa__90@hotmail.com

 180. Alex says:

  Dear Santa Columbine,

  I have been really good this year :)

  I have been dreaming to get this necklace for so long now. Please pick me up!
  xxx

 181. Frida says:

  Jag skulle gärna vinna detta! Skulle ha på mig det när jag i januari, efter nästan fem års studier, skriver min (förhoppningsvis) sista tenta någonsin. Lite tur kanske det kan ge?

 182. Zara says:

  Ett halsband så fint jag önskar till jul, att vinna detta vore så underbart kul. Du är en ängel som lottar ut denna gåva och in den jag vill håva!

 183. Karin says:

  Hejsan!!
  Har länge letat efter ett simpelt och snyggt varjedag halsband. Och har länge kikat på detta från Maria Nilsdotter, dock har jag inte haft råd att lägga så mycket pengar på ett halsband så att vinna ett skulle ju verkligen förgylla alla mina dagar.

 184. I love this necklace and for me this would be the best Christmas gift i could ever get for my lovely sister!

 185. Emma says:

  Spisen, klappar och julgransglitter.
  Det är med stress i halsen jag här sitter.

  Julen lackar, allt ska hinnas –
  En extra lem nu borde finnas.

  Detta ben jag nu behöver,
  i dessa dar och för fler framöver.

  Ja, med en gåva av guld att pryda min hals,
  skulle jag med lätthet fixa var julevals!

  Från Norrlands djupa skogar och snår
  Till sist jag önskar,
  God jul och Gott nytt år!

 186. Frida says:

  Jag har länge varit på jakt efter det perfekta “varje-dag-halsbandet”, nu behöver jag inte leta längre.

 187. Isabel says:

  Thank you for this giveway, its very nice of you to do it :)
  I would love to have this piece and i fully agree, simple yet special..love it :)

  Xoxo Isabel -Lisbon

 188. Fina says:

  Skulle vilja ge den i julklapp till min bästa vän sedan 15 år tillbaks, bara för att visa att jag älskar henne och för att jag vet att hon har velat ha just det halsbandet så länge :).
  Kram!

 189. I would love to get this as a christmas gift for myself, because I love Maria Nilsdotter jewellery, but I never can afford it ! xx Merry Christmas!

 190. Elise R says:

  Ever since You wrote about Maria Nilsdotters necklaces early spring this year(I think) I’ve regularly gone to her website and dreamt about having the bone necklace all of my own. I hope one beautiful day this little dream will come true.

  Merry Christmas.

 191. Alma Rahm says:

  Om man kan bli kär i ett smycke tror jag banne mig att jag blev det nu! Hade blivit så himla glad om du valde mig!!!

 192. Charlotta Gränsmark says:

  Så himla fiiiint! Jag är ett stort fan av Maria Nilsdotters design & skulle mer än gärna rocka detta underbra halsband på julfesten!
  Kram! //Charlotta

 193. Zarah says:

  Jag hittar aldrig några fina smycken då jag tycker allting är för gulligt eller för mycket bling för mig. Har länge suktat efter Marias smycken och detta halsband som jag skulle kunna bära varje dag är så otroligt fint!

 194. anne de bode says:

  oh how i love this!
  anne de bode
  annedebode@hotmail.com

  because a girl can never have enough simple sexy necklaces. less is more :)

 195. Romina Mariano says:

  Vill du förgylla min månad!?
  Ge mig då det vackraste jag skådat
  Ett simpelt och vackert smycke
  Som faller helt i mitt tycke
  Kommentarerna är oerhört många
  Men jag hoppas att med detta din uppmärksamhet lyckats fånga!

 196. isabella says:

  have been drooling over this necklace, it’s perfect :)
  merry xmas!

 197. Narin Zimbalista says:

  Would love to wear this beauty over a minimalistic black sweater and a masculine blazer for the cold Danish winter.

 198. Lisa Karlsson says:

  Wow! Maria Nilsdotter är en av mina absoluta favoriter gällande smyckesdesign, tillsammans med Attling och Björg. Men som fattig student har jag ungefär noll kronor över att spendera på något sådant här till mig själv. För inte så länge sen såg jag min underbara Attling-ring, som jag fått i examenspresent av min släkt, flyga iväg efter en yvig handgest. Men hitta den igen, det kunde jag inte. Det gjorde mig minst sagt ledsen. Det här halsbandet, OJ, vad det skulle göra mig glad!
  (Lisa Karlsson; lisakrlssn@gmail.com)

 199. diana says:

  even though lady luck hasn’t been on my side lately and i haven’t won anything ever i’m hoping the odds are in my favor this holiday season. you re a great inspiration and i love your blog. happy holidays and a great new year! :)

 200. Magali says:

  Hi from France ! Love your style you’re true inspiration, I would be so pleased to receive this gift from you, have a very nice christmas xx

 201. maria says:

  Beautiful.

 202. sabine says:

  maybe I will have luck someday….
  merry christmas columbine
  Sabine

 203. paulina says:

  Hej! jag skulle älska att vinna halsbandet då jag nyss släppt kryckorna efter ett benbrott.. sjukt jobbigt att hatta runt på kryckor i all snö, så idag firar jag med nk mint och varm choklad på min sista lediga dag :)) och vad vore inte ännu bättre att fira med än ett snyggt ben i guld som en reminder att vara försiktig ;) kram!

 204. Rs says:

  Först och främst, tack för en super inspirerande blogg! Jag tänkte egentligen inte vara med eftersom jag aldrig vinner något (och nej jag har inte tur i kärlek heller, ännu), men jag tänkte att jag kanske har bättre tur om jag ställer upp för min syster. Så OM jag vinner så skulle jag gärna ge halsbandet till henne eftersom jag vet att hon har “suktat” efter det väldigt länge och det skulle verkligen vara en perfekt julklapp. Ha en bra dag!

 205. Hanna says:

  Jag tror att detta är enda sättet för mig att få ett. Trots att jag är en hårt arbetande tonåring så finns det inte en chans att jag kan lägga så pass mycket pengar på ett halsband idag. Ååh åhh vore drömmen att få äga ett Maria nilsdotter-halsband! Och skulle säkert precis som du bära det varje dag:) Kram

 206. Elina says:

  Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar väl till påsks, men halsbandet varar till nästa trend kommer. God Jul!

 207. Floor says:

  What a gorgeous treasure im looking at on your blog.
  Sitting in my dutch room and making a santa wishlist i was going around the internet for some good inspiration. Writing down: a golden fragile and subtile necklace. This give away of yours is JACKPOT! I hope you pick me, but that’s up to you!!!

 208. Amanda Caradonna says:

  Oh Gosh this is such a perfect necklace!! Im getting a pixie cut in two weeks this is the perfect accesory to show off my neck!! Want it so badly :-)

 209. Mariann Nilsen says:

  I really love this necklace! So I hope I’ll win, because I can’t afford it on my own, because I’m a student with little money! :)

  Merry Christmas!:)

 210. Anna K. says:

  This is wonderful! *fingers crossed*

 211. Anna says:

  Perfect for my little sister, she wants to study medicine, how great would be the necklace for her.
  thank you for the opportunity and by the way love your style :)

 212. Kate N says:

  So I can gift it to my well-deserving twin sister for Christmas! kate.neroni@hotmail.com

 213. Caroline says:

  Det skriker “Caroline” om detta halsbandet. Jag letar ständigt efter nätta smycken som jag kan ha på mig varje dag.

  Inför min tjugonde födelsedag nästa måndag har jag letat efter just ett sådant smycke, som dessutom symbollierar en milstolpe i livet, men inte hittat “the perfekt one”. Tills nu. För här är det – halsbandet jag vill bära med mig genom livet, ha hängandes runt min hals, från den dagen jag fyller 20 år…

 214. Ett litet ben runt min hals hade inte skadat alls – det är allt jag önskar mig till jul, att vinna hade varit så kul!!

  Kram från Maria

 215. Annika says:

  Själv har jag en död tand som hoppeligen hålls kvar två år till tills jag är 20 så att jag inte behöver gå runt med endast en framtand. Detta benhalsband skulle jag sedan efter att ha haft min tandbegravning gå runt med för att kompensera att ett ben är borta och nu är ersatt med något plastgrejs. Guldplaterat silver är ju lite mera fancy!

  Ha en helt underbart mysig jul! (:

 216. Alexandra says:

  TACK COLUMBINE för att du alltid skriver så inspirerande inlägg i din blogg och att du har så extravaganta tävlingar! Top of the line! Hade blivit öööööveeeeerlycklig om jag vunnit, svårare än så är det inte :) GOD JUL !

 217. Daria says:

  Hello,
  It’s a beautiful piece and it’s making a statement …. delicate and strong to the bone ….
  And i want i badly!!!!

  Marry Christmas Everyone
  xoxo

 218. Ruxandra says:

  First of all, thank you so much for the opportunity! I am a massive fan of Maria Nilsdotter’s fantastic creations- so original! I would feel privileged to be the one to wear this necklace! <3

 219. rebecca bilz says:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta halsband för att jag har varit inne på Maria Nilsdotters hemsida 20ggr om dagen och tittat på det, sucktat och längtat efter att de får hänga runt min hals. Men med tanke på att det är jul och julklappar ska köpas till andra har ekonomin inte gått ihop. God Jul! :)

 220. Elisabet says:

  Det går inte att kommentera?

 221. Lisa says:

  Jo nu gick det, försökte typ 10 gånger igår vet inte om något kom fram?

  Jag skrev iaf en rimmande dikt och nu kommer jag såklart inte ihåg den :(.

  Men jag ska försöka rekonstruera den:
  Då jag trånat efter detta ting mycket längre än denna jul, skulle det självklart vara lite kul, att detta halsband få bära, utan att det mot mina kläder skulle skära. God Jul och Gott Nytt År, hoppas att du själv något lika fint i jul bära får!

  Kramar Lisa Ollén

 222. Maja says:

  Det är galet svårt att bena ut vad det är i Marias smycken som är så magiskt! Hennes verk är bara SÅ benårande!! Oh vad jag önskar att detta smycke skulle dingla runt min hals! Hoppas på att få mina önskningar bensannade, nu nu nu :)

  XoX// Maja

 223. Talisa Martin says:

  Love this necklace !!! I would be so happy if I won! It would be a nice birthday present as well, because it’s my B-day the 26th of december! :))
  xxx

 224. May says:

  I have to win this necklace because I can’t imagine my casual weekend outfit without it. And because I love getting christmas presents :P

 225. Louise says:

  Jag önskar mig finaste halsbandet för att jag har påbörjat sista kursen innan jag är färdig socionom. Detta innebär massa slit under jul och nyår, och har inte tid att hitta nått snyggt att ha på mig till julens alla festligheter. Halsbandet skulle därav komma väl till hands. Och jag skulle bli så lycklig!

 226. mandy says:

  Aw I’d love to win this. Huge fan of Maria Nilsdotter but being in college, never had the money to buy a piece of hers. It’s incredible!!

 227. hanna says:

  Vi rimmar alltid på våra paket, och det här skulle bli den perfekta till mig!
  Detta är fyllt med något som får mode-genen att skaka,
  smakfullt och klassiskt med linjer som är raka.
  och appropå mode-gen,
  varför inte inta det nya året med ett gyllene ben…
  GOD JUL

 228. julia says:

  This would be the bone, aeh, crown for my christmas outfit ;)

 229. Efter att varit borta från jobbet hela hösten så skulle jag vilja vara lite extra fin när jag kommer tillbaka i januari/februari därför tycker jag att jag ska få vinna. I´m bone it! :)

 230. Claudia says:

  OMG!!! This breathtaking necklace would fit so well in BERLIN. Oh please, let me win… Kiss, Claudia

 231. Lisa says:

  Jag har velat ha det här halsbandet hur länge som helst men har inte haft möjlighet att köpa det eller ens önska mig det eftersom jag är fattig student som måste lägga sina pengar på livsavgörande saker som t.ex. mat. Därför skulle jag bli OERHÖRT glad om jag vann detta halsband så att jag för en gångs skull kan låtsas att jag egentligen är en million dollar baby istället för en student med skulder och lån!

 232. Emelie says:

  Åh! Är definitivt med. Jag är en sådan tjej som inte gillar accessoarer som är för stora, för tunga och som “tar över” kläderna. Använder inte ofta smycken men när jag väl gör det är det för att jag ä l s k a r dem. Detta halsband är definitivt ett sådant, enkelt men samtidigt unikt – perfektion!

 233. Miriam says:

  Gaahh! Do I need to say more, want want want!
  Kram Miriam

 234. Ebba says:

  Åh jag ÄLSKAR detta halsband! Kram från ditt garanterat största fan Ebba! abby_engel@hotmail.com

 235. Elin T says:

  Jag är egentligen ingen halsbandstjej, men detta halsband vill jag ha hängandes runt min hals varje dag. Eller som Rachel Zoe skulle ha sagt: I DIE!!

 236. paris-sara says:

  jag vill helt enkelt testa min tur – dessutom ar halsbandet très joli !

 237. LINA says:

  Oh, detta halsbandet har stått på min önskelista under megalång tid. Det är ju helt fantastiskt, och det är bara att det är knapert på pengafronten som hållt mig ifrån att köpa det själv. Så hade jag vunnit det här hos dig behöver jag inget annat i julklapp. Håller tummarna!!

 238. Yin says:

  Would love to win this as I don’t have a staple necklace!

  – Yin (DestroyedGlory [at] gmail [dot] com)

 239. koo says:

  uu yes! jag behöver ett för jag har inga vardagshalsband som inte är av nå krimskrams-kvalitet. så välj mig! :)

 240. Emilia Andersson says:

  ÅH jag skulle bli så himla glad om jag vann detta! Fyller år på lördag och skulle vara en perfekt födelsedagspresent! skulle bära det till en enkel t-shirt eller en blus, mums! massa kramar

 241. Hanna says:

  På mitt finger sitter en guldring som jag ärvt av min gammelmormor. Det är hennes gamla vigselring från 40-talet och jag tar aldrig av mig den. Allt som oftast tycker jag att den är det enda som behövs i smyckesväg. Men detta halsband från Maria Nilsdotter skulle verkligen matcha den perfekt! Så enkelt men vackert. Därför vill jag vinna det.

 242. Paulina says:

  Why me? Because I am so unlucky lately:,( One of not nice things which happened to me was cuting out piece of my finger almost to the bone. So I wish to get this beautiful bone just for luck.

 243. Lovisa says:

  ÅH! Har själv varit inne på både benet bangbang, men som student blir inte bara svårt utan omöjligt att ha råd med. Förgyll, i dubbel bemärkelse, min jul med detta fantastiska halsband. Ska tilläggas att jag bär halsband varje dag, hela tiden, varje minut, och har inget emot att ha några stycken. Hejhej och god jul!

 244. Tess says:

  Det vore så skoj att få detta som en liten julklapp till mig själv! Jag tycker mer om att ge till andra men ibland får man önska sig något åt sig själv:)..

 245. jonna says:

  Jag skriver upp halsbandet på önskelistan. Bara det.
  Får jag det behöver jag ju inget annat!

 246. Martina Nilsson says:

  Min kille har flyttat till Riga för att plugga till läkare. Han är i skolan och karvar i lik varenda dag medan jag går runt i Stockholm och känner mig ensam. Om jag vinner har jag en egen benknota att leka med! Det vore ju grymt!

 247. Sanne says:

  Högst på min önskelista var detta ben,
  men min mor tog pennan och drog ett sträck,
  mitt hjärta sjönk som en sten,
  men kvar inom mig finns en liten hoppfläck, (!)
  att jag nu denna tävling ska vinna
  och ett guldben på min hals jag snart ska finna!

 248. HB says:

  ~This is lovely! Plus I have a skeleton joke!

  Q: Why didn’t the skeleton go to the party?
  A: He had no body to go with!

  Haha…please send to me!!

 249. Maria says:

  Because I’m worth it :) lots of love ! Maria

 250. Emma says:

  Åh! Vet att min bästa kompis har velat haft det här halsbandet så länge. Skulle vara så sjukt kul att kunna ge det till henne i julklapp, speciellt i år då vi har börjat plugga på olika orter och inte har setts sen i augusti!

 251. Pernille F says:

  I usually prefer silver, but this necklace just changed my mind – it’s perfect, simple yet fun!

  Merry Christmas :)

 252. Your blog is my absolute favorite! And this necklace……love!!!!!
  It is perfection.

 253. Emma H says:

  Hej Columbine!
  Älskar ditt namn:). Ända sedan jag började följa din blogg(sedan september) så har jag fått nys om Maria Nilsdotter och när jag var inne på hennes webbshop kände jag bara att det är precis sådan stil på smycke jag faller för. Klockrent! Så jag skulle bli väldigt glad om jag fick hänga detta halsband kring min hals. Det är jag värd efter hårt arbete som frukostvärdinna.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

 254. Selma says:

  Really beautiful necklace!!! I’d be the happiest person if I got it :’))))

 255. sanda says:

  lovely Columbine, I dont wear necklace and all this accessorizes, but this little bone necklace would be some thing for me, so maybe, who knows, xx

 256. Meagan says:

  Beautiful, simple and classic with a bit of edge.. How I describe my style and how I would describe this perfect necklace!

 257. hannah says:

  Jag vill vinna halsbandet för att jag verkligen behöver stödet från ett guldigt litet ben just nu. Går igenom en jobbig tid och det skulle verkligen lysa upp min vardag om jag vann.

 258. Sigrid G. says:

  Oooh, I’ve been looking for a “simple but edgy” necklace for awhile and this would fit the bill perfectly, I just love elegant things with a twist! Thanks for hosting this giveaway!

 259. Nina Gudza says:

  My biggest wish for this Christmas is to be with my family, but unfortunately, i know, it won’t come true. The necklace is so beautiful, it reminds me where my bones come from.

 260. p.k says:

  Hej Coumbine,

  Jag vill vinna detta i guld då jag behöver ett POWERSMYCKE (cheesy men så sant) Jag och min sambo har gjort slut efter 4 år tillsammans och självförtroendet är väl inte på topp direkt. Skulle bli så himla glad för detta helt sinnessjukt snygga halsband.
  Kram!

 261. Jenny says:

  Jag skulle ge detta underbara halsband till min syster i julklapp. Hon förtjänar allt fint pga att hon alltid ställer upp för mig. Håller tummarna!!

 262. Maria says:

  För att jag och Maria Nilsdotter delar samma förnamn och uppenbarligen samma smak också. Hennes smycken är to die for!

 263. Janna says:

  Ett halsband som detta skulle sätta guldkant på vilken outfit jag än väljer att bära och få mig att lättare ta mig igenom denna vinterns alla mörka morgnar!

 264. Jill Caroline Gut says:

  Jag vill så gärna vinna det här halsbandet. Men inte till mig själv, utan till min vackra fina fantastiska bästa vän Jonna.
  För snart ett år sedan flyttade jag till Edinburgh för att plugga vid universitetet. Sagt och gjort. Men så blev jag ju också kvar här, då jag (såklart) träffade en skotte och blev tokkär (såklart). Long story short – vi har precis blivit med lägenhet här i stan nu, och besöken hem till Sverige har tyvärr varit alldeles för få. Efter nyår åker min modiga hjälte till bästa vän till Indien för att göra sin utlandspraktik för sina studier + och jag vill att hon ska kunna ha det här med sig, vart hon än går, för att veta att vart vi än befinner oss i världen så är jag med henne älskar henne och ser upp till henne.
  Tack, och God Jul fina du. /C

 265. Risten says:

  Hadde vært den perfekte julegaven til en sliten og stresset student som holder på å skrive hjemme-eksamen i juridik! Juleklemmer fra Norge :)

 266. Sanna says:

  Jag skulle vilja ha ett snyggt statement-halsband i guld eftersom jag närstan alltid har silver eller vitt guld och ska jag börja använda guld är detta helt rätt sätt att börja på!

 267. Mahaut L. says:

  I would like to win because this necklace is so coool !

  Une lectrice de France :)

 268. Maria says:

  Well, well – I adore my namesake’s bonechain. It is just simple and perfect. I believe it will look just fine to my current favourite wardrobe- all black with some fancy gold accessories.
  Please Columbine, make it happen and send this adorable swedish design to germany.

 269. åh! Jag är med! Vinst i denna tävling är en stor dröm för mig!!

  Kram, Olivia

 270. eleftheria says:

  That necklace is soooo beautiful! I just love it!

  Eleftheria Bessiri

 271. silvia says:

  Hello Columbine <3 i find the necklace incredibly versatile, so simple and yet "POW!" (my new fave quote) at a closer look!
  My mantra is indeed: beauty is in the detail, wheather you're looking at nature or art (=fashion).
  Lots of love from an italian in Berlin,
  xxx Silvia

 272. Ann-Sofie says:

  Åh har trånat efter detta länge! Behöver det för att överleva vintern.

 273. Emilie Lau says:

  Absolutely beautiful!
  I want it because I love jewelry and this simple yet gorgeous necklace will always spice up my outfit because it’s the simple details that makes an outfit perfect :) (plus I really like the bone it’s different and it should look really nice -preferably- on my neck ;))
  thanks! x
  emilie lau, / emilie.lau@hotmail.fr

 274. Nicole Kärnell says:

  Hej Columbine!

  Jag har fått en liten son i år, han är nu fem månader och för att fira detta jag vilja ge mig själv detta halsband i julklapp! Tittar ofta på Maria Nilsdotters smycken men tyvärr långt ifrån min budget eftersom jag är mammaledig. God jul!

  Nicole

 275. Hanna says:

  Hejsan! Jag befinner mig just nu 200 mil norr hemifrån Göteborg, min hemstad. Hela hösten har jag med pojkvän och ett kompisgäng bott i nordligaste Norge, i princip mitt i ingenmansland. Vi har jobbat med något väldigt o-fashionabelt, nämligen på ett fårslakteri(!). Jag har alltså slaktat får, lamm och getter hela hösten och har praktiskt taget stått i blod varje dag i över 3 månader nu, något jag aldrig i mitt liv kunde se mig själv göra. Men nu är det dags att åka hem till min familj och min fina garderob och ingen är gladare än jag! Jag har sneglat på detta fina halsband hela hösten och har haft tankar på att köpa det till mig själv när jag kommer hem, som en klapp på axeln för att jag varit så duktig hela hösten. Men självklart finns det viktigare saker att lägga mina norgepengar på.. Så jag hade blivit överlycklig om du ville ge mig denna klapp på axlen åt mig! Tusen Kramar

 276. Kajsa says:

  Jag skulle så gärna vilja ha det och faktiskt behålla det själv. Det är jag värd efter att ha jobbat som ett djur hela året;)

 277. Amanda says:

  Stressed, depressed, but well dressed. Och som tagen ur en sagobok, skulle halsbandet övervinna mitt motstridiga sinne, där det vilar på mina nyckelben. För vad vore jag: Stressed, depressed, but well dressed, utan det sistnämnda?

 278. marina says:

  love anything of maria’s, she’s a magician, for sure.
  i’d love to win this because it is simply badass and you know, i’m kind of badass as well haha

 279. Ebru says:

  Well Hello there Beautiful small bone attached Necklace,
  You know that you’re the One that I want! ;) <3

 280. Evelina says:

  Halsbandet är fantastiskt fint och underbart, precis som jag, och skulle passa perfekt runt min hals. Bästa och mest perfekt julklappen <3

 281. Jessika says:

  Jessika Pham
  e-mail: jessikan1998@hotmail.com

  Jag vill ha ett halsband som kan hänga runt min hals i dagar, och år. Jag beundrar verkligen personer som har ett minne från sina dagar och fortfarande har det.
  Min mor har ett halsband av hennes stjärntecken sedan hon var liten som bär många minnen. Det är som att röra på den och se vad hon har upplevt.

 282. Victoria says:

  Awww, it’s sweet of you to make us win this beautiful necklace.
  I’d love to have it, it would be the perfect jewelry I need in my wardrobe. Moreover, It’s christmas time, time to share! I’d give every of my bones for my family.

  Thank you for this giveaway!

  Victoria V.
  maivy_01@hotmail.fr

  ( I wish you Merry Christmas from France )

 283. Victoria says:

  Awww, it’s sweet of you to make us win this beautiful necklace.
  I’d love to have it, it would be the perfect jewelry I need in my wardrobe. Moreover, It’s christmas time, time to share! I’d give every of my bones for my family.

  Thank you for this giveaway!

  Victoria V.

  ( I wish you Merry Christmas from France )

 284. Carolin says:

  lovely!

 285. Josephin Hamm says:

  Wow, Maria Nilsdotter really makes the most beautiful jewelry. Here in Germany her pieces are hard to find, so I would love to win it this classical golden necklace which never gets out of style!

 286. Josefin Landén says:

  Jag har velat ha ett smycke av Maria Nilsdotter i vad som känns som en evighet nu, och anledningen till att jag bör vinna, jo, för jag vinner aldrig något. Så det är dags nu. 2012 har varit ett riktigt kasst år för mig, så jag har bestämt mig för att 2013 ska bli MITT år, när det händer helt enkelt! Och vad vore väl en bättre start än att få vinna halsbandet?!

 287. Anna says:

  Efter ett långt och slitigt år med jobb och plugg är jag äntligen klar! Problemet är bara att jag har skulder upp över öronen efter alla studielån och i jultider så kan man inte riktigt prioritera sig själv så ett fint halsband hade varit perfekt present till mig. Dels för att fira att allt mitt slit lönat sig, och dels som en liten julklapp!

 288. anni hagberg says:

  i’ll keep it simple and beautiful, like the pendant
  “yes please!”

 289. Carolin says:

  Jag skulle vilja ge den till min syster som precis brutit nyckelbenet och missade att springa marathon på Hawaii som hon tränat till i ett års tid! Skulle vara fint och komiskt att ge henne denna som en påminnelse, så hon minns något roligt utav det hela!

 290. Malin says:

  Jag vill så gärna vinna för att ge det till min mamma. Hon älskar Maria Nilsdotters smycken men har aldrig haft råd att köpa ett. Det skulle bli årets höjdpunkt för mig om jag vann detta så jag kan ge det till henne. Hon har haft ett tufft år och hon förtjänar verkligen att ha något fint i vardagen som påminner om hur mycket jag älskar henne och ser upp till henne. Hon är min bästa vän och det skulle betyda allt för mig om jag fick chansen att ge detta till henne.

 291. Stefania says:

  I don’t buy a lot of jewelry. Usually only investment pieces that I never want to take off and can wear with everything! This bone necklace perfectly fits my jewelry aesthetic!

 292. Genevieve says:

  So chic and lovely. Would wear it all the time!

 293. Rebecka says:

  Å! Det skulle bli mitt signum! Jag skulle ALDRIG ta av mig det.

 294. Adriana says:

  Such a pretty little thing! I’d love to wear it because it matches my style: simple, dainty and purrrrrrty

  Adriana Moise
  adriana.moise11@gmail.com

 295. Ella says:

  Jag hoppas att jag vinner då jag har varit en trogen läsere till dig i flera år! Jag älskar dig och din eleganta men ändå egna och avslappnat chica stil. Skulle vara SÅ glad om jag vann detta smycke då det är något jag aldrig skulle ha råd att köpa själv.

 296. Camilla P says:

  Eftersom min sambo aldrig köper smycken till mig, skulle det vara kul att få det här jätte fina smycket av dig!

 297. MARJOLEIN says:

  This is fun! And I guess that’s exactly why I want to win it… ;)
  How about that for a short motivation?!

  Name: marjolein
  E-mail:mlagerwerf@gmail.com

  x

  Marjolein
  nevertoopolished.com

 298. You are my style inspiration, don’t change!!! Love your blog, just the way it is!!!
  Many thanks & happy holidays to all (:

 299. Matilda Nilsson says:

  Med min fattiga studentkassa skulle jag aldrig ha råd med detta underbara halsband, det skulle vara så lyxigt för mig att få bära det varje dag- till skolan och även under kvällarna när jag dyker in i min modedröm-värld!!

 300. tula says:

  oooooh my god this is love on first sight! how perfect can a necklace be? i’d love to win this beauty. all the other jewellry from maria nilsdotter is also very beautifull!
  love
  twessels@hotmail.nl

 301. Linnea says:

  Jag har en rätt tråkig vit hals så här i vinter tid så, det skulle vara kul att förgylla den med något fint.. Puss

 302. Elsa says:

  Jag skulle vilja vinna därför att det här vore den bästa födelsedagspresenten och julklappen till min mamma. Hon älskar tunna enkla smycken och detta vore perfekt eftersom att svenska designers står högt upp på hennes lista. Dessutom skulle ju jag kunna “låna” det ibland ;)

  Elsa Björk
  elsa.rb.98@gmail.com

 303. Christina L says:

  Jag förtjänar inte det halsbandet mer än någon annan, jag har inte bättre anledningar, inte mindre pengar och inte heller skulle jag ge bort det till någon i present. Jag skulle behålla det helt för mig själv, ha det på mig varenda dag och känna mig så sjukt fin.

 304. Lisa says:

  Woho vilken perfekt tävling! Som fattig student skulle jag gärna ha detta perfekta smycke, då jag inte har råd med annat än skitsmycken som jag ironiskt nog inte tål pga nickel. Kram och god jul!

 305. Anna says:

  I wish I had the money
  I wish I had the time
  I wish my love could love me
  I wish that necklace was mine

 306. Elin A says:

  Nu, med bara två veckor kvar till julafton, (hjälp!) har jag bara en julklapp kvar att fixa. Jag har länge letat efter den perfekta julklappen till den finaste tjejen i världen, min bästa vän, och har kommit fram till att jag vill ge ett smycke. Under en lång, jobbig period har hon ställt upp för mig obegripligt mycket och gjort att livet i stunder faktiskt känns värt att leva. Jag vet att hon är förtjust i just maria nilsdotter och känner att detta hade verkligen varit hela julens höjdpunkt!
  Jag önskar, jag hoppas!
  Kram!

 307. Ida says:

  Jag tycker halsbandet är så snyggt! Hade jag vunnit skulle jag ha det runt halsen varje dag!

 308. Natasha says:

  Som vegetarian är detta nog det enda tillfället då jag så gärna skulle vilja ha ett sådant här fantastiskt ben! Har spanat på det i år men har min studentplånbok har inte vart rymlig nog. Vilken julklapp det vore att få vinna detta vackra halsband!

 309. karin says:

  Hej Columbine

  Egentligen vet jag inte varför jag ska vinna men…jag gör mitt allra bästa för att vara en bra vän, mamma, dotter, sambo och syster. Ibland är jag lite sur och trött och förtjänar inget halsband men för det mesta går det ganska bra. Fortsätt med dina fina och inspirerande blogg.

  God Jul!!

 310. Rebecca says:

  Detta halsband borde jag få vinna, så att mina egna pengar slipper försvinna!

 311. Linda HS says:

  Its beautiful! Crossing my fingers!:-)

 312. Sophia says:

  Jag skulle hemskt gärna vilja bära det här halsbandet, och att vinna det vore en dröm i en fattig students liv – som en fin belöning för hårt pluggande hela terminen och för att jag lyckats sätta alla tentor!

 313. Eva says:

  Jeg har juridisk eksamen i morgen. Er altfor dårlig forberedt fordi jeg har hatt en utrolig travel høst. Og fordi det ble slutt mellom meg og min kjæreste for noen måneder siden. Og siden det ble slutt mellom meg og min kjæreste får jeg heller ingen smykker under juletreet i år.. Det hadde vært fantastisk å få det utrolig fine smykket etter denne høsten! Da hadde jeg blitt veldig glad!!!:)

 314. Stellina says:

  So beautiful,minimal and simple just like my style. I hope i’ll win!!!!

  Kisses from Greece!

 315. Elisé says:

  Hi Columbine! I absolutely love the necklace, Scandinavian design at its best! Would make me super happy if I won and would really brighten up my xmas! Merry xmas to u :)

 316. KATARINA says:

  A few years ago I realised that there is nothing more beautiful, more valuable and fashionable then a god piece of classic yellow gold. So nowdays I treasure what I inherited from my grandmother even more. And this gold bone would so cheer up my small collection ;) It would soooo spice up. I just fall for gold – ‘cos it’s never out of fashion and always so luxurios and stylish.

 317. Maria Sundqvist says:

  Älskar det! Tror tyvärr inte att jag har någon anledning som överträffar ovanstående brustna hjärtan, sjukdomar och andra anledningar – men tycker såklart att det efter en mörk höst hade varit ett fint avslut på året att få detta halsband! God jul och gott nytt år till er alla!

 318. Anna H says:

  Ok, too late? I’ll try anyway. Because it would be the perfect gift for my flatmate that happens to be the best friend. Please.

 319. Tea says:

  I love it, it’s so simple, but efective. I need something like that, I’m between two fazes of my life, going from young girl style thrue real women, and I think this is great transition peace :)

  Tea
  fashion.dubrovnik@gmail.com

 320. Maret says:

  Kjære Columbine! Jeg håper virkelig at jeg vinner, hadde vært tidenes beste julegave! Er innom bloggen din hver DAG og du er en inspirasjon for utrolig mange jenter (inkludert meg), på tross av landegrenser!

  PS: Jeg hadde blitt så utrolig glad hvis jeg blir den heldige. Har hatt en kjempe tøff eksamen i finans i dag og denne ville gledet meg mye!

 321. Marta G says:

  I love this necklace Columbine! although I live in Canada I can’t help but to love that Swedish style in general. This would be an amazing holiday gift, and hopefully one day I get to go to your lovely country :)

  Marta
  marta.gallegos90@gmail.com

 322. Matilda Henriksson says:

  Om jag detta halsband skulle vinna,
  skulle jag inte ord kunna finna,
  hur glad och fin jag skulle bli
  med gyllene ben runt halsen, en snygg sorti
  peace out!

 323. Matilda says:

  Halsbandet är verkligen jättevackert och jag har varit ett fan av Maria Nilsdotters smycken under en längre tid. Har dock aldrig riktigt haft de där pengarna till att köpa något då jag lever på CSN. Så min motivering till att vinna lyder att jag skulle älska det där halsbandet och bära det varje dag som en påminnelse om mina drömmar och mitt mål. Att livet ibland är tufft; man får leva på nudlar, mycket i skolan, att de där pojkarna ibland är lite knepiga osv men att allting löser sig till det bästa. Som sagt ett halsband som påminner en om ens önskan och att man når sitt mål även om vägen ibland är lite krokig.

 324. Mimmi says:

  Wow! Vilken glammig knota! Den får mina ögon att blixtra til, precis som på en tecknad figur. Shazaam!

 325. Martin says:

  Perfekt julklapp till min flickvän!

 326. Anna says:

  Det är ju så himla fint! Och att jag på rikt, alldeles nyss, lyssnade på Bone thugs n harmony (crossroads!). Jag känner att jag skulle bära upp det bra. xx

 327. Torri Mundell says:

  Please, please, please pick me! This is quite simply the perfect necklace.

  Fingers crossed
  Torri from London

 328. gillian says:

  absolutely adore the necklace…something about a gold bone sitting on your collarbone is so understated cool

  would love an early christmas prezzie x

 329. Olivia says:

  Åh, jag har så väldigt svårt art hitta smycken som jag skulle kunna tänks mig bära och detta är ju bara för fint för att vara sant! Piffar upp vilken dag som helst!

  Många kramar och tack för en schysst blogg!:-)

 330. Lisa says:

  Now, who’s the one who deserve to get this stunning piece?
  Is it you, is it me, your mother, your sister or niece?
  Because of all the sad moments, the happy current,
  or because you have a little less?
  Impossible to choose just one, impossible to guess.
  I believe all girls with this wish to receive this gorgeous gift,
  deserve all the love one can give and a Columbine uplift.

  Merry X-mas <3

 331. Elon says:

  Jag skulle vilja vinna halsbandet för jag är en fattig utbytesstudent student i Manchester som är i stor behov av enkla, vardagssmycken för de där mysiga alt. vilda flatparties!! Detta halsband stimulerar min hjärna men klappar mitt hjärta!

 332. Amanda says:

  Jag skulle vilja ge halsbandet till min syster i julklapp. Vi har båda varit väldigt sjuka i anorexi under det här året. Relationen mellan oss är ganska så “bruten” för tillfället pga det. Att få ge henne det hon önskar sig mest av allt i julklapp är det minsta jag kan ge henne. Benet skulle symbolisera det vi har varit med om under det här året och påminna oss om hur starka vi är som vågade ta stegen mot ett friskt liv.

 333. carin says:

  this is so great! i would love to give this to my best friend for christmas. she loves unique pieces like this and i know she’d be thrilled to have it… and of course i might borrow it from her ; )
  xoxo

 334. Joanna says:

  åh för att jag också älskar maria nilsdotters smycken! Jag studerar och lever på csn precis som många andra men trotts 2 extra jobb är det inte mycket över till fina saker. När jag är klar med skolan och börjat arbeta igen har jag bestämt att jag ska köpa ett smycke från maria nilsdotter och en mulberry väska, drömmen! Nu är det dock flera år kvar tills dess och detta skulle vara en fantastisk present på vägen!

 335. Susanna says:

  Den första bloggen jag klickar mig in på mobilen varje morgon när jag är på väg till jobbet är columbine.freshnet.se, när sidan laddat klart tänker jag ALLTID “hur lyckas hon jämt se så oansträngt moderätt ut?” Kanske kan halsbandet ge mig en puff att lyckas träffa lika rätt vissa mornar? ;-)

  Tack för fet blogg och inspiration!

 336. Emma says:

  Columbine!
  I have been a long-time admirer of your blog as well as your work. And although I do not live in Scandinavia, your blog has opened up my eyes to aesthetics of your region. It is truly inspiring.
  I’d love this necklace bc the bone symbolizes, to me, the strength of a woman that my grandmother taught me. Although she died a few years back of cancer, she always taught me that our soul and might/power will transcend our bones, that we can make our bodies stronger with our minds. I’d like to internally share this bone necklace with her. It will remind of the strength we must have no matter what, the Will that is innately human. And innately female, especially. Thanks, Columbine.

  madamecouture@gmail.com

 337. Lily W says:

  Beautiful necklace that is classy and simple. I’d love to win this!

 338. Kajsa Peterson says:

  Ååå jaa va fint! 2013 kommer bli det bästa året, det vet jag bara, och varför inte börja året med ett underbart lyckoben runt halsen för att förgylla det ännu mer.
  Ha en toppen dag! :)
  Kram Kram

 339. asa carlson says:

  skulle passa min jobbkostym perfekt, behövs lite mer attityd och det skulle det här halsbandet skapa.

 340. Jessica says:

  No bones about it, this is a sweet arse necklace!

 341. Winter says:

  I have a bone to pick with you… :)

 342. Katarina says:

  Kan inte säga något mer än PERFEKTION!!

 343. Anna Östberg says:

  Så fantastiskt jäkla fint! Ett sånt där halsband man kan använda varje dag. Alldeles för dyrt för en CSN- budget dock. I keep on dreaming.

 344. IDA says:

  Skulle bli så glad över detta enkla men ändå, på sitt vis, uppseendeväckande halsband. Passar till min lite simplare stil där jag gärna blandar några finare smycken till bas tskirt, kostymbyxor och loafers. <3

  Hälsningar Ida
  sikliden@hotmail.com

 345. Matilda says:

  Ett halsband så fantastiskt grant, om jag vann detta skulle jag knappt tro att det var sant! Ett ben så vackert om halsen, hoppas det sitter kvar i valsen! :)

 346. Sofia says:

  Jag tycker att det är svårt att hitta fina och enkla guldsmycken i en rimlig prisklass. Det här halsbandet är ju verkligen fint och enkelt, och vid en eventuell vinst även i en rimlig prisklass. Om jag vann halsbandet skulle (bokstavligen) förgylla mitt liv…

 347. Helena Olsson says:

  Halsbandet är helt perfekt och skulle göra min vardagslook så mycket roligare. Det här året har jag bestämt mig för att verkligen ta hand om & satsa på mig själv och jag har verkligen ansträngt mig & lyckats. Halsbandet skulle vara den perfekta belöningen för hårt slit och en bra motivation för att hålla i min nya livsstil även nästa år! :) God jul!

 348. Helen says:

  Fantastiskt vackert halsband som mer än gärna hade fått pryda min hals! Och varför jag ska vinna det? För att det e så synd om mig som ligger hemma i magsjuka och hade behövt något som gör mig glad!

 349. Elisabeth Sonesson says:

  Åh så fint. SKulle jag vilja vinna. /Elisabeth S

 350. My boyfriend gave me a gold necklace about a year ago. And I wore it do death, until it one day fell of. I have been looking for something gold to put around my neck since, and this would be the ultimate thing, would wear it every single day!! Throughout the winter under my winter coat, all the way to spring when the leather jacket is back on, and even on the beach of spain..

 351. Alexandra Fuleova says:

  This is lovely necklace, it would be great christmas gift :)
  love your blog :)

 352. Fantastiskt fint, skulle vara helt perfekt… Ett halsband som skulle få vara med om mycket äventyr här i London. Hoppas hoppas jag vinner det!

 353. Ariane says:

  I’ve been lurking at Maria Nilsdotter’s jewelry for a long time and think that this necklace would be perfect as my first piece.

 354. Johanna says:

  Jag ska överraska min gravida bästis med detta halsband om jag vann! Viktigt att även vara stylish när man är gravid =) kram j

 355. Anna-Carin lindeblad says:

  B eautiful
  O h how i wish it was mine
  N ecklace perfection
  E nd my search for everyday jewellery
  S o please pick me

  Happy Xmas

 356. Eva M says:

  Oh this necklace is gorgeous ! Love from France.

  Eva.

 357. Pinja Salmi says:

  AAAHHHH love love love. it is such a nice necklace to be worn. simple and elegant yet it grabs the attention. Would love this for christmas! studying fashion business in glasgow and definitely would brighten the days with all the rain here!!

 358. Valerie says:

  I just love it! It’s a great alternative for the dogears wishbone which I’m craving for for so long now. This one is equally beautiful

  love from belgium
  Valerie

 359. walkinrunout says:

  ohh den er sååå fin – jeg vil gerne være med!

 360. Cecilia says:

  Ive been searching for a perfect everyday-necklace for a very long time and this is of perfection! It’s very delicate and pretty indeed!
  Email: ceci_nam@hotmail.com
  Finger crossed!
  Cecilia xx

 361. Ingrid Bj. says:

  I’ve always wanted a necklace from Maria Nilsdotter, but never afforded to spend that much on one.. Hope I win!
  Xx

 362. Maria says:

  Fantastiskt halsband som jag skulle ge min italienska svärmoder i julklapp av de enkla anledningarna; hon är kräsen och jag behöver ligga på plussidan där ;)

 363. Linda says:

  Jag skulle vilja vinna av den enkla anledningen att stilrena smycken är precis vad som faller mig i smaken. Älskar tidlösa smycken som funkar till allt, alla dagar i veckan. Skulle kännas så roligt att lyxa till det med ett halsband med kvalité och slippa irriterat dekolletage pga nickelallergi!

 364. sophie says:

  love gold every-day necklaces, but definitely have to less ..
  you’re such a great inspiration, columbine!
  love, sophie

 365. Kristina says:

  I LOVE this necklace and have been longing for it since like forever!!! ;-)
  This year has been a tough one for me including the break up with my boyfriend. But life is good and I enjoy life and grab the new possibilities & chances offered to me after. I love my life and don’t want to change it :-) The necklace would be a little reward to myself – for the past but also for all the good things which still are to come.

 366. Johanna says:

  I would love to wear that cute bone! It reminds me the dog I would love to have one day, when I’ll leave in a bigger appartment…but that’s living in Paris!

 367. Caroline says:

  För att jag är kär så det känns ända in till benen på mig. Så där så det känns som om det som håller upp mitt skelett just nu är den där känslan.

 368. Ksenia says:

  Should I get this gem not only would I be a happy owner of an extensive boney collection of two: this lucky bone and Monserat De Lucca’a rabbit skeleton necklace – I would be a proud and diligent ambassador of the lovely Maria Nilsdotter jewelry at the Russian Far East. Merry upcoming Christmas, Columbine!;)

 369. Linnéa says:

  I vår tar mina ben mig till en ny stad och ett nytt liv. Ytterligare ett, hårt och starkt, ben att placera invid kroppen för lite extra styrka och pepp vore allt annat än fel.

 370. Anna says:

  Hej Columbine! Min fina dotter har precis tagit körkort och tog i somras studenten, hon är helt tokig i kläder, smycken och skor och har suktat efter just detta halsband sen första gången hon såg det. Jag skulle känna mig så tacksam om du gav mig möjligheten att ge detta halsband till min stora tjej. Håller tummarna nu!

  God Jul & Gott Nytt År!

 371. Maiken says:

  Jeg skulle veldig gjerne hatt dette. Kun fordi jeg syntes det er helt sykt fint, elsker gullbelagte smykker, og innerst inne føler jeg fortjener det. Med har jobbing som styling assistent på heltid her hjemme i Oslo, uten noe særlig inntekt. Fingers crossed!

 372. Linda says:

  Jag vill vinna detta för att ge i julklapp till min syster. Hon är min bästa vän och har flyttat till en annan stad, saknar henne fruktansvärt mycket! Vi har kämpat detta år med vår mamma som fick en hjärntumör och vår morfar som gick bort i cancer. Utan henne och min pappa skulle jag aldrig klarat det. Skulle vara fint att ge detta till henne för att visa henne hur mycket hon betyder gör mig, hon är verkligen världens bästa!

 373. Efter att få komma hem från sjukhuset dagen innan julafton vore det himla kul att vara lite julfin på julaftonen:)

 374. Iza says:

  I’m really hungry for… Crazy over this bone! Modern, classy, primitive… Takes all styles, All ages:)

 375. Anna G says:

  Familjen, alla vänner och pojkvännen har bestämt sig för att vi inte ska köpa några julklappar till varandra i år. Då detta är (helt) emot min vilja skulle det vara att få en liten julklapp att vara glad över..

 376. jelena says:

  Jag skulle vilja vinna detta för att ja.. Eftersom jag bara går i nian (lol) så har jag inte direkt r

 377. edit says:

  It will just be perfect on me…..i don’t have so much accesories at home, so it will definetly be a nice starting for me! In Estonia you can’t never find such a things like these….it’s just simple beautiful! I will definetly wear it everyday))) Hope that Santa will hear me and will give me this present! )))))

  Edit
  editskiba@gmail.com

 378. Sara says:

  Det är simpelt; halsbandet andas magi och mystik, det viskar om intelligens och det skriker av passion som når ända in i märgen.
  Dessa ord tycker jag beskriver både Maria Nilsdotters väsen och hennes skapande, allt i en aura fylld av integritetsfull mystik.
  Med sina tjusiga amuletter lyckas hon förmedla just den lockande mystiken, en skarp intelligens och berättelser om eggande passion.
  Skulle jag vinna halsbandet skulle även jag få bära en del av Maria Nilsdotters väldigt talande och mytomspunna smycken, och få en liten, liten del av den vackra sköra mystiken Maria skapar och delar med sig av.

 379. Lauren says:

  This necklace is stunning! There are so many bone related puns that I’m tempted to draw from right now, but I will restrain myself and just say that style is in my own bones and what better way is there to express that with the world than to wear a stylish bone around my neck?

  Thanks for introducing me to Maria Nilsdotter, I haven’t seen her work before and now can’t tear myself away from her site. Gorgeous.

  Lauren x
  Gordon + Gold

 380. Anna says:

  Jag skulle bli så väldigt glad om jag vann detta halsband. Har aldrig vunnit någon tävling i hela mitt liv så jag håller tummarna för att detta blir min första vinst. Och vilken ultimat vinst det skulle bli sedan.
  Ha en fantastisk dag!

 381. Olivia B says:

  Waw! That’s a pretty necklace. Simple but interesting! I would love having it on my collarbone…

  Tschüss

 382. Karin says:

  Jag vill vinna det här halsbandet av den enkla anledningen att jag har trånat efter det hur länge som helst nu men aldrig haft pengarna att köpa det! Världens perfektaste smycke i mitt tycke! håller tummar och tår på att jag vinner. Kram

 383. Johanna says:

  Ooooh, jag skulle bli så fantastiskt glad för denna juleklapp! Det skulle värma in i märgen såhär i kall och mörk vintertid, det skulle verkligen bli ett bra avslut på detta året! Hoppas hoppas hoppas!!

 384. Victoria says:

  Love the necklace. Your style is amazing!

 385. Maria says:

  This spanish lady just had her third baby girl ten months ago and guess what? I would give my “bones” for my little ones! So that would be just perfect to show! Big hug! Maria

 386. Theresa says:

  stunning necklace, there is always so much originality in swedish designs.

 387. Louise says:

  Har ett akut behov av att piffa upp min tråkigt gråa kontorslook. Ett smycke med attityd är precis vad jag behöver :)

 388. Monika says:

  This would be a perfect gift for my sister. She is a doctor, so she can fix me and my bounes :)

  Monika
  ms.berkowski@googlemail.com

 389. Anna says:

  Med detta halsband hade jag helt klart varit snyggast på nyårsfesten, vilken dröm!

 390. Elin Ljungqvist says:

  Som jag har trånat efter det där halsbandet, studentbudgeten räcker inte riktigt till så håller tummarna för mig själv:)
  God Jul!

 391. Hanna says:

  Hej, sökandet efter varje-dag-halsbandet har pågått under en längre period. Stark känsla av att jag skulle vara hemma med det här halsbandet. God jul!

 392. Aleksandra says:

  I love Swedish designs and this necklace is amazing!
  aleksandra.milek@gmail.com

 393. Emma says:

  Ofta tävlat, aldrig vunnit något. Dock aldrig velat vinna något så mycket som jag önskar mig detta halsband. Det skulle fullända mången outfit. Hoppas på det bästa!

 394. Vivian says:

  Självklart vill jag ju vinna halsbandet för att det är så snyggt! Snyggast skulle det vara på min väninna som jag skulle ge det till.

 395. Melinda says:

  I’m usually not wearing jewellery, but currently I’m craving for the perfect detail of my simple, minimalist closet, and THIS necklace would be the perfect piece, and the perfech christmas gift as well ! xx

 396. Sofia Tegnefur says:

  Om stilfullhet och klass ska råda väljer jag Maria Nilsdotter som står för båda,
  men för mycket paket till nära och kära
  gör att jag inte har råd att ett fint smycke bära.

 397. Ett ben om halsen! Jaa, sa fint! Det vore fint att fa stoltsera runt med pa Madrids gator, som är staden där jag bor.

  Natalia Gustafson
  natgmcat@gmail.com

 398. Hi Columbine,

  I love your blog and I love that necklace.

  cheers!

 399. Emma Ålander says:

  Jag älskar också Maria Nilsdotters smycken och drömmer om just detta halsband. Det är som du säger, ett perfekt vardagshalsband. I dagsläget använder jag ett halsband med texten “True Love” som jag köpte till mig själv, och ett likadant till min mamma som vi båda bär varje dag. Det kommer jag aldrig vilja ta av mig, för som du säkert förstår betyder det väldigt mycket för mig. MEN, jag känner dock att jag vill ha något mer. Och eftersom detta Maria Nilsdotter-halsband är sjuuuukt fint och eftersom jag verkligen suktar efter kände jag bara tvungen att lämna en kommentar här. Så, nu är det bara att luta mig tillbaka och hålla alla tummar och tår jag har. Jag skulle bli SÅ GLAD.

  Emma Ålander,
  eemmis@hotmail.com

 400. Fanni J says:

  Jag skulle vilja vinna det här halsbandet för att ge i julklapp till min storasyster som just har brutit benet, både för att det är jättefint och hon skulle gilla det men också för att det blir lite komiskt! :)

 401. Louise says:

  Jag skulle vilja vinna detta halsband för att ge till min syster i present. Hon har blivit sjuk och ska genomgå flera behandlingar. Hon har blivit utsatt för fler prövningar än vad någon människa ska behöva bli, trots att hon bara är 25 år gammal. Jag är student så det är svårt att själv köpa en present som har det där lilla extra, trots att jag så gärna skulle vilja det. Så vinner jag detta hade hon fått en jättefin present som jag tror kommer ge henne mycket glädje.

 402. Sofie R says:

  I’ve been looking at this little wonder for a very long time now. I’m soon to start a whole new chapter in a new city, which I’ve been saving up for this year – I’m nervous as F*** and low on $ – So I really want to win this fierce bone, because then I’ll at least be the coolest, broke nerve wreck in the school yard ;) MERRY CHRISTMAS to everybody! Kind regards, Sofie from Denmark.

 403. David says:

  Fashion Faces, is a fashion trade magazine, featuring the work of those in the fashion trades around the globe, to keep you abreast of the latest industry happenings.
  We are always looking for partners, and to network

  http://issuu.com/fashionfaces/docs/finalffmagdecissue?mode=window&viewMode=doublePage
  fashionfacesdk@gmail.com

 404. Carly says:

  Haha fashion boner!

  Wow 403 comments and counting! What a lovely giveaway!

  name: Carly
  email: carly.lim19@gmail.com

 405. Carly says:

  Oops, forgot the motivation part. Well I’ve been looking for something dainty but that can still pack a punch to accentuate my outfits. Been feeling pretty blah with my accessories lately. I think this will be a nice, fresh addition. :D

 406. Ana Teresa says:

  I would love to win this necklace because I am… well, I am in love with it!!!
  Kisses from Portugal!

 407. sofia says:

  Pluggar till läkare så jag har ofta sjukt mycket tentaplugg över jul/nyår och lite tid till att fira. Har bl.a. lärt mig namnen på alla kroppens ben, hur benmassa bildas och hur fantastisk vår kropp är. Ett litet ben hängandes runt halsen skulle verkligen hjälpa min motivation, och påminna mig om varför jag kämpar så, i de tillfällen jag bara är för skoltrött.

 408. Vulette says:

  I gave myself a new years resolution on Jan 1 2012 to enter every competition possible in the hopes that I would win some cool things by the end of the year, plus have some cool stories to tell. I haven’t won anything yet, despite entering tonnes of competitions! So fingers crossed I win this one!

 409. Alicia says:

  Love this! The reason you should pick me?? I am a mum and Santa doesn’t visit me anymore! Plus, my daughters nickname is ‘bone’!! :) Merry Christmas anyway.

 410. anne røijen størdal says:

  Jeg vil svært gjerne vinne, og da skal jeg gi det i gave til min datter. Det ville passe veldig bra, for hun har virkelig “bein i nesa”,som vi sier på norsk:)

 411. Camilla Thåström says:

  Har inga äkta smycken , mest egengjordahobbysmycken, dom är fina iofs men hade gärna haft ett riktigt vackert halsband runt min hals som detta :)
  MVH
  Camilla Thåström
  krakel67@hotmail.com

 412. Elena says:

  Jag önskar mig detta smycke för att jag, precis som du, verkligen älskar Maria Nilsdotter. Däremot har jag inte haft möjligheten att unna mig något från henne. Så nu när jag har en chans via dig så hoppas jag innerligt på den. Hoppas du får en fin jul och sedan dn härlig semester!

 413. Sofia says:

  Som nybliven mamma är det ganska lätt att känna sig fast i myskläderna och hopplöst efter, tantig och helt utan stil – dessutom är det svårt att hinna shoppa plus att kroppen är lite annorlunda. Detta superfina halsband skulle hjälpa min stilsituation drastiskt och känns som en klassiker som kommer hålla i år framöver.

 414. selma says:

  student, födelsedagsbarn och spanat in haldsbandet ett tag och vet att det bör bli mitt

 415. Stéphanie says:

  Oh, it’s a perfect necklace for me to wear when I go walking with my dog, wrong, to use every day, every hour.

  Stéphanie Fernandes
  biafani@hotmail.com

 416. Tess says:

  THROW ME A FREAKIN BONE HERE!

 417. Caroline C says:

  Är en student som har tittat på detta smycke länge, då det är precis min stil och skulle bli buret runt min hals dag efter dag. Problemet är att det ligger utanför min shoppingbudget, och kommer att fortsätta att göra i tre och ett halvt år till, så en present lagom till jul skulle göra mig väldigt lycklig.

 418. Vanesa B. says:

  It’s just so beautiful that you can never fail wearing it! You must feel so confident and chic with it…

 419. Isabelle says:

  Som den kandidatuppsats-student jag är skulle jag verkligen behöva ha något läckert att pigga upp mig själv i vintermörkret. I januari lämnar jag in min C-uppsats och sedan är jag fri från skolan, visserligen med enorma studieskulder och utan jobb, men fri – och då skulle jag gärna fira med detta fina halsband!

 420. Rebecca Ericson says:

  Efter ett halvår av sjukskrivning blickar jag framåt & med ett wishbone runt halsen kommer 2013 bli mitt år!

 421. Sofia says:

  Jag har velat ha det här halsbandet sedan du bloggade om det för över ett år sedan och Maria Nilsdotters smycken blev mitt största habegär, hoppas att jag vinner det nu!

 422. Anne says:

  Urgently need a christmas present for my best friends and she loves this kind of edgy jewelry.

 423. Anna says:

  Hej igen! :) Jag vill sååååååå gääärnaaaa ha det där halsbandet! Du vet så där mycket så man inte kan tänka på så mycket annat och funderar att köpa ett till sig själv för att sen få ha shopping stopp i typ 6 månader efteråt. Så gärna vill jag ha det där halsbandet!!! Så jag tänkte att det var värt att skriva en kommentar till.. Hoppas!! Hoppas!!! Tack för en fantastisk blogg! God jul! /Anna :)

 424. stina says:

  för att det skulle vara så jävla coolt helt enkelt.

 425. Cc says:

  It’s a simple necklace with lots of edge, like me!

 426. Sandra says:

  Jag har alltid varit svag för svensk design, allt från kläder skor och till smycken! Som fattig studentska får jag tyvärr prioritera bort dessa lyxköpen ett tag framöver. Detta otroligt fina halsband skulle lyfta upp hela min garderob med det lilla extra då det skulle få hänga runt halsen varje dag :)

 427. mari says:

  Columbine please choose me!!!!
  love the necklace and love your blog… it inspire me so much!
  greetngs from Italy!
  ciao!!!!
  mari
  mariangelest@hotmail.com

 428. Freja says:

  Har varit nere under en tid. Tvivlat på precis allt, min omgivning, min stil, mig själv Kanske klyschigt, men en vinst är faktiskt något jag skulle kunna leva på länge. Och börja hoppas på att det kan bli bättre igen.

 429. Jolene says:

  Åh vad fint! Jag är en läkarstuderande tjej som kikar in på din blogg titt som tätt och suktar efter i princip allt du lägger upp! MEN, jag har A L D R I G tid att själv gå och shoppa då det jämt och ständigt är full rulle i skolan! Att få detta halsband skulle lysa upp och göra min vardag lite roligare bland alla mina böcker! =)

 430. Chelsea says:

  Love this necklace and your blog (as well as your inspirational work at Styleby).

  Merry Christmas!

 431. I love this necklace, because it is unique but still effortless at the same time. I hope I will be picked! :)

 432. Maria B says:

  Hållbarhet och livslängd är viktiga faktorer för Maria Nilsdotter och det visar sig verkligen i hennes smycken, man bara älskar dem.

 433. Hanna says:

  Efter Julledigheten kommer jag vara såå söt av allt julgotta så då behöver jag bryta av mitt utseende med något lite tuffare!

 434. Audrey says:

  OMG, ur right, it’s the perfect christmas gift and I swear, I was as good as gold :) !
  xoxoxoxo and merry christmas

 435. Hanna says:

  jag och mamma
  nu sjuttio mil emellan
  vårt temperament är nog samma
  för vi bråkar inte alltför sällan
  mamma kunde få till jul i sin hand
  för att lösa vårt lilla dilemma
  detta fina halsband

 436. Carin Rudberg says:

  Jag är en sann accessoartjej! Använder smycken av alla prisklasser och kvaliteter varje dag. Skulle vara toppen att få matcha detta snygga med de övriga :) Svensk design, I like!

 437. Marte says:

  I actually got to try this fantastic necklace on as we were buying them for a shop I worked in. I put it on outside of my shirt, it fits perfectly under the shirt collar! I have a pic of it on my iPhone and kept dreaming of it ever since.. Problem being that I can’t afford to buy it.. <3

 438. Sofia says:

  When nobody else celebrates you, learn to celebrate yourself. It’s up to you. Encouragement should come from the inside. From the bones. I would wear it proudly.

 439. Monica says:

  Hey, Columbine, what a great gift!! How cool would that look in a ortho-surgeon as myself?? It’s a man’s, man’s world, so that extra girly oddity seems like a good ally for the long long days in the OR. I promise a photo with the charming bony-necklace and my scrubs! ;)
  Merry Christmas!!

 440. Ebba says:

  Please please please! I love Maria Nilsdotter and I have been thinking about this necklace forever! It would make me a happy christmas child this year! I would love to have swedish design and talent around my neck!

 441. Emma says:

  Jag vill vinna detta halsband eftersom det har min typ av estetik, diskret men imponerande, precis som alla smycken ska vara. Det har en vacker och djärv design som är väldigt mångsidig. Halsbandet kan bäras till ett event med en klassisk klänning eller till skolan med en enkel outfit. Det passar helt enkelt: Överallt med allt!

  Tack för inspirerande läsning.

 442. Ellen Smolander says:

  En av mina bästa vänner fyller snart år och det här skulle vara den perfekta presenten! Hon är för övrigt ett riktigt fan av denna trevliga blogg. Glad advent!
  BY COMMENTING YOU ARE ALSO SUBSCRIBED TO THE FASHION NETWORKS NEWSLETTER. YOU ARE ABLE TO OPT-OUT AT ANY TIME.

 443. Ellinor says:

  Önska önska runt i ring, önska kostar ingenting! ;)
  God Jul!

 444. Rasha EL jundi says:

  pick mememememmeme

 445. Rasha J says:

  please pick memememem

 446. Jag firade jul en vecka för tidigt i helgen i vår sommarstuga med min familj för m&p åker bort, vi byttejulklappar och åt mammas goda julmat! Inget konstigt med det. Men i småtimmarna blev det bastubad, några svinkalla vändor ut i snön och så en jäkla massa hårdrock! Resultatet: idag tar jag mig knappt ur sängen pga hårdrocksnacke!! Så jag skulle verkligen behöva nått snyggt och benigt att hänga runt min hals! :)
  Tack för en grym blogg och God Jul!

 447. Michaela says:

  Jag vill vinna eftersom halsbandet helt enkelt är så snyggt! Dessutom skulle jag behöva lite gulddetaljer i min smyckesgarderob, då den för tillfället består främst av silver… Håller tummarna! :)

 448. Janna says:

  För att jag ändå aldrig får nåt glitter i mina paket!!

 449. Maricka says:

  Ligger höggravid med magen i vädret och tänker på hur mycket det är jag önskar för det här lilla (överrasknings)barnet, mitt första, som blev till precis när jag sagt upp mig för att våga testa nya vägar. Och nya vägar blir det oavsett på ett fint sätt ihop med min lilla tjej, min Dagny. Det vackra smycket representerar den lyckan så fint tycker jag, underförstått får det symbolisera alla drömmar man bär på och jag skulle bli så glad om jag vann. Kram Maricka

 450. Jeanette says:

  Otroligt fint smycke som jag verkligen skulle vilja äga. Det skulle förgylla min tillvaro och ge mig något vackert att titta på här insnöad i vintermörka norra Sverige.

 451. xinyuan gu says:

  Such a unique one, I want it so badly! I am gonna wear it everyday! love it!!!

 452. suited click through the next web page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *