Close Close

SPACE MATTERS

Menu

A digital atelier where inspirational
women in fashion share their ideas

Comments

22 responses to “PONY”

 1. Anna Lou says:

  Totally agree, I hate Jeffrey Campbell shoes too. But I quite like your pony flats! They do look very comfy.

  Check out my latest post on my new Isabel Marant Dicker boots:

  http://annalouelliott.blogspot.com/2013/01/today-i-bought_31.html

  Anna Lou X

 2. twoparter says:

  These shoes are so stunning!!! …and they look really comfy!

  Crystal

 3. Ida B says:

  Hej! Finns skorna fortfarande kvar att köpa tror du? Och vart köpte du dem ifrån? Tack!

 4. Erin says:

  Do you have a link to where you can buy these shoes? They are amazing! x

 5. amalie says:

  wæææh!! i need these x

 6. Linnea says:

  såå snygga! :)

  en liten fråga, vilket datum fyller du år? :)

 7. CN says:

  Hahah i hate Jeffrey Campbell too! You are so brave to say that! I don’t own any but I like these!

 8. Beth says:

  Hey Columbine,

  Just curious, why do you hate Jeffrey Campbell so much?

 9. melissa says:

  loafers look pretty perfect and above all comfy! x

 10. J says:

  Hej! Jag undrar om du kan tipsa var någonstans man kan köpa snygga boots med klack? Med “skaft” som går upp lite ovanför knäna? Jag har försökt att leta men alla jag hittar ser väldigt “trashiga” ut och snart ger jag upp mitt letande, kanske vet du vart jag kan hitta dessa? Tycker att sådana här typ av skor är snyggast i mocka men hittar nästan bara i läder! Kram kram!

 11. Lisa says:

  Såg dig precis på bloggen studded hearts under bloggrubriken winter gear, kolla får du se!

 12. Natalie says:

  Hah :) Jag och en kompis pratade om det förut. Att det inte finns några fin JC. Och så lägger du upp de här. Himlans fina!!

 13. Isabelle says:

  Först och främst måste jag bara säga att jag älskar din stil! Sen skulle jag vilja be dig om råd, Jag ska köpa en väska, det står mellan två stycken, antingen en Givenchy antigona (svart) eller en svart balenciaga. Vilken tycker du är mest klassisk, användbar och stilren?
  Tack på förhand!

 14. Emma says:

  Are they a real pony leather shoes? I prefer the ponies alives. Sorry. I think there are somethings more important than fashion.

 15. Felicia says:

  Jag införskaffade ett par jeffrey campbell lita för två år sedan när de var väldigt populära, men jag håller med. Inte särskilt snygga! Får stå och samla damm nu istället. Men dessa, WOW! Det vore verkligen beyond schysst om du kunde berätta vart man kan få tag på dessa! NEED THEM! För övrigt tack för att du sätter lite färg på min vardag, startsida på datorn min är du allt!

 16. Ines says:

  Wahw, where did you buy them? Tried to find them but didn’t manage! Thanks!

 17. Margot says:

  Do you have a link to where I can buy these shoes?

 18. ophelia says:

  är det bara jag som stör mig på at/ en av Sveriges mest inflytelserika modebloggare väljer att köpa ett par vans som är täckta med ‘ponyhair ‘? fanns det inga vanliga vans att köpa? typ utan djurskinn/päls? istället för att lyfta djurrättsfrågor, antar jag at/ det är enklare att bara köpa det snyggaste, dyrast som finns där ute. vem bryr sig om djuren liksom.

 19. maria says:

  Hi,

  Love those shoes. Could you please tell us where you purchased them?

  – Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *